Mielipide

Seppänen laukoi HPK:n vaikeuksiin

LIIGA / Kolumni
KalPan Timo Seppänen pysäytti Niiralan montun digitaalit ensimmäisessä jatkoerässä. Puolustajan laukaus vei KalPan 3-1-johtoon ottelusarjassa.

Kotijoukkueen suurimmaksi sankariksi nousi puolustaja Timo Seppänen. Nuorukainen teki ylivoimamaalin, kun jatkoerää oli pelattu 74.05. Osuma syntyi sovitun kuvion päätteeksi rannelaukauksella siniviivan tuntumasta.

- Kyllä Peksiltä [Pekka Virta] tulee yleensä ohjeita, että täytyy laukoa ylös. Vähän ovat tupanneet jäädä mataliksi, mutta joskus menevät sisäänkin, tuumaili Seppänen illan ratkaisua.

Seppäsen osuma räjäytti Niiralan täyden kotikatsomon valtaisaan huutomyrskyyn. Kauan kaivattu pudotuspelien kotivoitto maistui kotiyleisölle, sekä luonnollisesti myös pelaajille.

- Kotona ei ehkä ole aivan yhtä hyvin kulkenut. Aina lähdetään voittamaan ja toivotaan, että kotijäällä kulkee.

- On ihan hyvä fiilis tietenkin. Ei tässä ole liikaa tullut jatkoaikaosumia tehtyä. Tässä on vielä yksi voitto saavuttamatta, niin tänään nautitaan tästä hieman ja huomenna keskitytään taas tekemiseen.

Seppäselle itselleen sattui ottelusarjan toisessa ottelussa paha virhe puolustusalueella, jonka seurauksena HPK pääsi kuittaamaan johto-osuman. Vierailijat veivät silloin kamppailun maalein 1-3. Pahoja traumoja tilanteesta ei puolustajalle jäänyt.

- Runkosarjassa tulee ehkä enemmän mietittyä tuollaisia virheitä. Nyt pelit jatkuvat tiuhaan tahtiin, joten niitä ei parane jäädä murehtimaan. Ei niitä tietenkään tarkoituksella heitellä, mutta ei turhaan murehditakaan.

Murehtimaan Seppänen ei todellakaan ole jäänyt. Puolustaja teki kolmannessa ottelussa avausmaalin, joka jäi Mika Järvisen nollapelin myötä lopulta voittomaaliksi. Nyt sitten tuli jatkoerämaalilla jo ottelusarjan toinen voitto-osuma.

- Minulle on sattunut tulemaan nyt pisteitä. Ei ole mitään väliä kuka tekee. Joukkueena tässä mennään, totesi Seppänen nopeasti.

KalPassa toista kauttaan pelaava Seppänen on aiemmin myös pelannut HPK:n riveissä. Suurempaa tunteenpaloa osumat entistä joukkuetta vastaan eivät ole saaneet aikaan.

- Kerho ei ole kummempi jengi minun mieleen. Viime vuonna, kun osun HIFK:ta vastaan, niin siinä oli vähän enemmän latausta, naureskeli HIFK-kasvatti.

Onnistuneen iltapuhteen kunniaksi Seppänen sai päähänsä keltaisen työmiehen kypärän. KalPan joukkue valitsee heti ottelun päätyttyä, kuka saa kantaa duunarinhattua päässään.

- Ensimmäistä kertaa minun urallani sain päivän työmiehen kypärän, myhäili tyytyväinen Seppänen.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös