Ässät lähetti Valtteri Viirretin Mestikseen, Kalle Myllymaan sopimus purettu

LIIGA / Uutinen
Kalle Myllymaa ei jatka kasvattajaseurassaan.
Kuva © Teemu Grönroos www.teemugronroos.kuvat.fi
Puolustaja Aleksi Heimosalmi on palannut Ässien miehistöön Pohjois-Amerikasta. Valtteri Viirretin pelit jatkuvat puolestaan Mestiksessä, kun taas hyökkääjä Kalle Myllymaa on vapaa etsimään uuden työnantajan.

Puolustaja Valtteri Viirret siirtyy vuokrasopimuksella Mestikseen Ketterän riveihin. Sopimus ulottuu 17.12. saakka ja Ässillä oikeus kutsua Viirret takaisin kesken sopimuksen. 20-vuotias puolustaja on pelannut alkukauden aikana kolme liigaottelua ja viisi U20-sarjan peliä. Ketterässä on lainalla tällä hetkellä myös Ässistä hyökkääjä Patrik Juhola.

− Hyvä yhteistyömme jatkuu Ketterän kanssa. Imatra on Viirretille tässä hetkessä hyvä paikka kehittyä pelaajana ja saada lisää kokemusta miesten peleistä, kommentoi Ässien urheilujohtaja Janne Vuorinen.

Porilaisten hyökkäyksestä ovet käyvät myös ulospäin, sillä Kalle Myllymaan kuluvaa kautta koskenut pelaajasopimus on purettu. 21-vuotias hyökkääjä pelasi porilaisten liigamiehistössä kolmatta kauttaan ja hän ehti saamaan vyölleen kaikkiaan 51 liigaottelua. Kuluvalla kaudella hän esiintyi patapaidassa kolmessa ottelussa, jonka lisäksi hyökkääjä pelasi myös kaksi Mestis-ottelua KeuPassa.

Alkusyksyn NHL-joukkue Carolina Hurricanesin leirillä ollut Aleksi Heimosalmi on palannut Ässien miehistöön. Puolustaja pelaa porilaisryhmässä koko kauden kattavalla lainasopimuksella Hurricanesista.

» Lähetä palautetta toimitukselle