Anton Olsson SHL:stä Jukurien takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Olsson pelasi alkusyksystä Skellefteån paidassa CHL-ottelussa Tapparaa vastaan.
Kuva © Samuli Huikuri - https://www.instagram.com/shuikuri/
Jukurien puolustus täydentyy yli 100 SHL-ottelua pelanneella Anton Olssonilla.

Anton Olsson siirtyy Jukureihin 11.12. saakka ulottuvalla lainasopimuksella SHL-joukkue Skellefteåsta. Siirto ilmenee Jääkiekkoliiton siirtolistauksesta.

Jukurit tarvitsi puolustukseensa vahvistusta, sillä joukkueella on tällä hetkellä käytössään vain seitsemän puolustajaa. Mikkeliläisten takalinjoilta Lucas Nordsäter on loukkaantumisen vuoksi sivussa vielä ainakin viisi viikkoa ja Hannes Häkkilä vuokrattiin loppukaudeksi Jokereihin.

20-vuotias puolustaja pelasi SHL:n viime kauden hopeamitalistin riveissä toista kauttaan. Alkukaudesta hän esiintyi skellefteålaisryhmässä yhdeksässä SHL-ottelussa sekä neljässä CHL-kamppailussa.

Olsson on pelannut SHL:ssä urallaan kaikkiaan 140 ottelua. Hän on edustanut Skellefteån lisäksi Malmö Redhawksia. Viime kaudella Olsson teki 41 ottelussa tehot 3+4.

Vasemmalta laukovalla puolustajalla on myös NHL-varaus Nashville Predatorsin valittua hänet kolmannella kierroksella kesällä 2021. Olsson on ollut myös Ruotsin ikäkausimaajoukkueiden vakiokasvoja. Hän on edustanut maataan U18-ikäluokan MM-kisoissa keväällä 2021 ja U20-kisoissa 2022.

» Lähetä palautetta toimitukselle