Artturi Rouhiainen KalPan naisten päävalmentajaksi

Naisten Liiga / Uutinen
KalPan naisten liigajoukkue saa uuden luotsin.
Kuva © Timo Savela
Rouhiainen tulee KalPan naisten puikkoihin seuran tyttöjoukkueista.

KalPan naisten uusi päävalmentaja on 29-vuotias Artturi Rouhiainen. Hän tulee tehtävään pestinsä jättäneen Mika Väärälän tilalle. Kuluvalla kaudella Rouhiainen toimi KalPan 15-16-vuotiiaden tyttöjen joukkueiden päävalmentajana.

− On hienoa, että saamme nostaa seuran tyttöpuolelta naisten liigajoukkueen vastuuvalmentajan. Artturi on ottanut pelaajaurallaan luontaista johtajuutta joukkueissa, joissa on pelannut. Urheiluvalmennuksen opintojen ja valmennukseen siirtymisen myötä on hienoa nähdä, että kipinä erityisesti nais- ja tyttökiekon kehittämiseen on herännyt, junioriurheilujohtaja Benjamin Laurinkari sanoo tiedotteessa.

Tuleva päävalmentaja on hyvillään siitä, että joukkue on ottanut viime vuosina kehitysaskelia.

− Lähden suurella mielenkiinnolla jatkamaan tätä työtä. Valmentajatehtäväni tyttöjoukkueissa ovat vahvistaneet haluani osallistua suomalaisen, ja erityisesti kuopiolaisen, naiskiekon kehittämiseen entistäkin vahvemmin. Haluan omalla panoksellani taata pelaajille jatkossakin mahdollisuuden laadukkaaseen harjoitteluun ja kehittymiseen Kuopiossa, Rouhiainen virkkoo.

Rouhiainen viimeistelee tällä hetkellä liikunnan AMK-opintojaan. Hän tekee opinnäytetyönsä KalPalle, ja hänen päävalmentajuutensa on päätoiminen.

» Lähetä palautetta toimitukselle