HIFK:lle apuja JYPistä ja IPK:sta järisyttävään puolustajapulaan

LIIGA / Uutinen
Vahvan syksyn Mestiksessä pelannut Kakkonen pääsee takaisin liigakaukaloihin.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Valtteri Kakkonen ja Valtteri Koskela tulevat paikkaamaan pätkäsopimuksilla HIFK:n puolustusta, josta on sivussa tällä hetkellä peräti kahdeksan pelaajaa.

Valtteri Koskela liittyy HIFK:n riveihin vuokrasopimuksella ja Valtteri Kakkosen kanssa helsinkiläisseura teki kuukauden mittaisen pelaajasopimuksen. Heidän lisäkseen jo ennen joulutaukoa joukkueessa esiintynyt Kiekko-Vantaan puolustaja Matias Lentämäki jatkaa puolustuksessa vuokrasopimuksella.

HIFK tarvitsi puolustukseen täydennystä rajun loukkaantumissuman vuoksi, sillä joulun alla loukkaantumisten vuoksi sivuun joutuivat Petteri Lindbohm, Luke Martin, Kasper Kotkansalo ja Einari Luhanka. Heidän lisäkseen puolustuksesta sivussa ennestään olivat Aron KiviharjuJoona Lehmus ja Niko Seppälä. Otto Salin on puolestaan Nuorten Leijonien mukana U20 MM-kisoissa.

– Vähän erilainen joulu takana. Tällaiseen on hankala valmistautua. Saimme kaksi puolustajaa lyhyellä varoitusajalla ja haku on edelleen päällä. Kiitos JYPille Valtteri Koskelan vuokraamisesta, kommentoi HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Lindbohm. Kotkansalo ja Luhanka huilaavat arviolta neljän viikon ajan. Martinin poissaolon pituudeksi on arvioitu yhdestä-kolmeen viikkoa ja Lehmuksen yhdestä-kahteen viikkoa. Seppälä on puolestaan poissa tositoimista toistaiseksi. Pitkäaikaispotilas Kiviharju huilaa vielä arviolta kahdesta-kolmeen kuukautta.

Kakkonen, 23, on pelannut alkukauden Mestistä IPK:ssa, jossa hän on tehnyt 24 otteluun tehot 1+8. Jyväskyläläislähtöisellä puolustajalla on aiempaa liigakokemusta 148 ottelun verran JYPistä. Koskela on kiekkoillut syksyn pääosin myös iisalmelaisryhmässä vuokrasopimuksella, mutta palasi ennen joulua JYPiin, jossa ehti pelaamaan kaksi ottelua. Mestiksessä Koskela iski 23 otteluun tehot 2+14.

» Lähetä palautetta toimitukselle