HPK tasoittaa puolustajavajettaan − KalPan Parikka vuokralle Hämeenlinnaan

LIIGA / Uutinen
KalPan sopimuspuolustaja Valtteri Parikka pelaa tämän viikon HPK-paidassa.
Kuva © Saimi Airaksinen
Liigan sarjataulukossa seitsemännellä sijalla majaileva HPK paikkasi puolustajavajettaan vuokraamalla KalPa-puolustaja Valtteri Parikan joukkueeseensa viikon ajaksi. Puolustajalla on jo junioriajoilta HPK-taustaa.

Hämeenlinnan Pallokerho ilmoitti tiistaina tehneensä kuluvan viikon pituisen lainasopimuksen KalPan sopimuspelaajiin kuuluvan 25-vuotiaan puolustaja Valtteri Parikan kanssa.

Parikka saapuu paikkaamaan hämeenlinnalaisten tällä hetkellä ohuehkoa puolustusta. Tällä viikolla puolustajat Elmeri Eronen ja Petteri Nikkilä ovat maajoukkueen matkassa Ruotsin EHT-turnauksessa. Lisäksi puolustajista Miro Karjalainen on kokoonpanosta sivussa käsivamman vuoksi.

25-vuotias Parikka on edustanut tällä kaudella Liigassa KalPaa. Sen lisäksi hän on pelannut Mestiksen puolella IPK:ssa ja Kajaanin Hokissa. Puolustaja on kiekkoillut KalPassa tämän kauden aikana neljässä ottelussa ja Mestiksessä yhteensä kahdeksassa ottelussa.

Parikalla on uraltaan jo HPK-taustaa, sillä KJT Haukkojen kasvatti siirtyi C-juniori-ikäisenä HPK:hon ja pelasi seurassa kaikkiaan kolmella kaudella ennen siirtymistään KalPaan.

HPK pelaa tällä viikolla kaksi ottelua. Keskiviikkona Pohjantähti Areenalle saapuu vieraaksi HIFK ja perjantaina hämeenlinnalaiset matkaavat Ässien vieraaksi Poriin. Parikka liittyi HPK:n vahvuuteen tiistaina ja on käytettävissä keskiviikon ottelussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle