Jenna Pirttijärvi siirtyy uuteen seuraan SDHL:ssä − mestaruuspumppu vaihtuu sarjanousijaan

Muut Sarjat / Uutinen
Pirttijärvi edusti tällä kaudella Luleå Hockey/MSSK:ta.
Kuva © Sirpa Pöyhönen - sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
Tuore Ruotsin mestari Pirttijärvi jatkaa uraansa sarjanousija Skellefteån riveissä.

Tällä kaudella Luleå Hockey/MSSK:n riveissä Ruotsin mestaruutta mukana voittamassa ollut Jenna Pirttijärvi on tehnyt kevääseen 2026 ulottuvan sopimuksen SDHL:n sarjanousija Skellefteån kanssa.

− Jennan kaltaisen pelaajan saaminen ensimmäiselle kaudellemme tuntuu todella hyvältä. Hän on hyvä tyyppi ja tiimipelaaja, jolla on vankka kokemus huippujääkiekosta ja ominaisuuksia, jotka takaavat joukkueelle apuja pelata pääsarjassa. Jenna on nopea ja työteliäs pelaaja, GM Ulrika Dahlgren sanoo tiedotteessa.

Hyökkääjä Pirttijärvi on pelannut kolme edelliskautta SDHL:n menestysjoukkue Luleåssa. Hän sanoo itse kehittyneensä paljon viime vuosina ja olevansa valmis uuteen haasteeseen urallaan.

− Tuon joukkueeseen päättäväisyyttä ja kovaa työntekoa sekä peleihin että harjoituksiin. Vahvuuksiani ovat luistelu ja se, että olen sataprosenttinen joukkuepelaaja, Pirttijärvi summasi.

30-vuotias Pirttijärvi on edustanut aina Suomessa pelatessaan RoKia. Hän on viime vuosina esiintynyt myös Naisleijonissa EHT-turnauksissa. SDHL-vuosiltaan hänellä on tilillä kolme peräkkäistä mestaruutta.

» Lähetä palautetta toimitukselle