Jukurit ja Miikka Pitkänen jatkavat eri teille − hyökkääjä palaa tuttuun nuttuun

LIIGA / Uutinen
Pitkäsen pelit Jukureissa on pelattu.
Kuva © Oskari Mäkisarka / https://facebook.com/makisarkaphoto
Vähäiselle vastuulle Jukureissa jääneen hyökkääjä Miikka Pitkäsen sopimus on purettu. Pitkäsen ura jatkuu KalPa-paidassa.

Miikka Pitkänen ja Jukurit ovat yhteisymmärryksessä purkaneet kuluvaa kautta koskeneen sopimuksensa. Pitkäsen kasvattajaseura KalPa poimi hyökkääjän riveihinsä.

− Haluamme tuoda joukkueeseen lisää kilpailua kärkiketjujen pelipaikoista. "Miku" on meille erittäin tuttu pelaaja, kaikki tietävät hänen potentiaalinsa, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine sanoo tiedotteessa.

Pitkänen siirtyi Jukureihin viime kaudeksi kaksivuotisella sopimuksella. 27-vuotiaan hyökkääjä aika Jukureissa on ollut kuitenkin haasteellinen, sillä viime kaudella hän pystyi pelaamaan loukkaantumisen vuoksi vain 14 ottelua. Tällä kaudella Pitkänen on puolestaan mahtunut kokoonpanoon vain viidessä ottelussa.

KalPaa Pitkänen on edustanut kuopiolaisia muutamaan otteeseen. Debyytti tapahtui jo kaudella 2013−17. Viimeksi Pitkänen pelasi KalPassa kaudella 2021−22, jolloin hän teki 47 runkosarjaottelussa 12+18=30 pistettä.

Liigassa Pitkänen edustanut Jukurien lisäksi aiemmin kasvattajaseuraansa KalPaa sekä KooKoota. Liigaotteluita Pitkäsellä on vyöllään kaikkiaan 389 kappaletta. Palkintokaapista häneltä löytyy keväällä 2017 KalPassa saavutettu SM-hopea.

Muokattu: 27.10.2023, kello 10.47: Juttua muokattu kauttaaltaan KalPa-sopimuksen julkitulon myötä.

» Lähetä palautetta toimitukselle