Lukko kaappasi TPS:stä tutun maalitykin − Josh Kestner matkaa Raumalle

LIIGA / Uutinen
Kestner palaa Liigaan, mutta tällä kertaa Lukon väreissä.
Lukko hankki hyökkäykseensä maalintekovoimaa, kun TPS:n riveissä kaudella 2020-2021 maaleja paukuttanut Josh Kestner siirtyy Raumalle.

Josh Kestner liittyy Lukon miehistöön yksivuotisella sopimuksella. Yhdysvaltalaishyökkääjä muistetaan liigakentiltä kaudelta 2020-2021, jolloin hän oli TPS:n paras maalintekijä ja pistemies iskettyään 59 ottelussa tehot 24+25=49. Koko sarjan pistepörssissä Kestner sijoittui kolmanneksi.

− Minulla oli muutama vaihtoehto pöydällä, kun sopimusneuvotteluja käytiin, mutta kaikki se mitä jo tiesin ja mitä olin Lukosta kuullut, saivat minut vakuuttuneeksi. Pidän myös siitä, että Suomen kaukalot ovat KHL-kaukaloita isommat, joten pelaajana minulla on nyt hieman enemmän aikaa päätöksentekoon kiekon kanssa kuin viime kaudella, Kestner kertoo.

− Olen erittäin innoissani päästessäni takaisin Suomeen pelaamaan. Tiedän hyvin, että Lukossa on voittava kulttuuri ja erinomainen organisaatio, jossa pelaajista pidetään hyvää huolta. Keväällä 2021 hävisin TPS:n paidassa mestaruuden Lukolle, joten toivottavasti ensi keväänä olen sitä voittamassa.

Viime kauden 28-vuotias hyökkääjä pelasi KHL:ssä Admiral Vladivostokin miehistössä. Kestner teki kauden aikana 37 ottelussa tehot 5+10=15.

Pohjois-Amerikassa Kestner teki kaudella 2019-2020 peräti 33 maalia ja 73 tehopistettä, joilla voitti ECHL:n maali -ja pistepörssit. Hyökkääjä on pelannut urallaan myös neljä AHL-ottelua.

− Saimme eliittitason vahvistuksen. Hän on jo osoittanut tasonsa ja on valmis huippupelaaja. Kestnerillä on varmuudella yksi Liigan tuhoisimmista laukauksista: hän laukoo kovaa ja tarkasti. Tiedämme myös, että Josh on luonteeltaan hyvä jätkä ja joukkuepelaaja. Kun tässä vaiheessa kesää saatiin tämän tasoinen pelaaja, niin kyllä raumalaiset ja Lukon kannattajat saavat iloisia olla. Meikäläinen ainakin on, kommentoi Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt.

» Lähetä palautetta toimitukselle