Oskari Mannisen Tappara-sopimus on purettu − uusi joukkue HIFK

LIIGA / Uutinen
Mannisen Tappara-pesti tuli ennenaikaiseen päätökseensä.
Kuva © Jarno Hietanen
Pienentynyt rooli johti Mannisen sopimuksen purkuun yhteisymmärryksessä, Tappara tiedotti. Puolustajan ura jatkuu Liigassa HIFK:n paidassa.

Puolustaja Oskari Manninen ei jatka pelejään Tapparan vahvuudessa. Kirvesrintojen urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo pelaajahankintojen vaikuttaneen Mannisen rooliin ratkaisevasti.

− Puolustustamme on vahvistettu kauden kuluessa kahdella uudella hankinnalla, minkä myötä Mannisen rooli on jäänyt kaavailtua pienemmäksi. Pelaajan kanssa käytyjen keskustelujen myötä olemme päätyneet yhteisymmärryksessä ratkaisuun, että sopimuksen purkaminen on molemmille osapuolille paras ratkaisu, Tuomenoksa toteaa.

32-vuotias Manninen pelasi Tapparassa 29 runkosarjaottelua tehoin 1+5=6. Lisäksi hän edusti tamperelaisjoukkuetta neljässä CHL-kamppailussa.

Manninen tuli täksi kaudeksi Tapparaan KooKoosta, jossa hän ehti pelata neljä edelliskautta. Hän kuului jokaisella KooKoo-kaudellaan kouvolalaisjoukkueen kapteenistoon.

Manninen jatkaa uraansa Liigassa, sillä hän on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen HIFK:n kanssa.

– Tarvitsimme puolustajan, joka voi auttaa meitä heti. Puolustuspään poissaolot vaikuttavat helmikuuhun saakka ja olemme tyytyväisiä, että pääsimme Oskarin kanssa sopimukseen, sanoo HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen.

Muokattu: 29.12.2023, kello 17.09: HIFK-tiedot päivitetty, myös otsikkoa muokattu.

Muokattu: 29.12.2023, kello 17.12: Salmelaisen kommentti lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle