Oula Palve matkaa Jerry Turkulaisen joukkuekaveriksi Sveitsiin

Muut Sarjat / Uutinen
Palve voitti Liigan pistepörssin iskettyään 64 tehopistettä.
Kuva © Saimi Airaksinen / https://urheilu.kuvat.fi/SaimiPhoto/
Liigan pistepörssin tällä kaudella nimiinsä vienyt Oula Palve on siirtymässä yksivuotisella sopimuksella Sveitsiin HC Ajoien riveihin.

Sveitsin liigan jumbosijalle jäänyt HC Ajoie on solminut yksivuotisen sopimuksen Ilveksessä tällä kaudella kiekkoilleen Oula Palveen kanssa. Sopimuksessa on myös optio toisesta kaudesta.

Liigaan täksi kaudeksi palannut Palve iski runkosarjassa 64 (20+44) tehopistettä. 32-vuotias hyökkääjä nappasi pistepörssin voiton itselleen viimeisessä ottelussa, ja ohitti Jerry Turkulaisen pisteen erolla. Ensi kaudella hyökkääjät saavat kirittää toisiaan, sillä myös Turkulainen on solminut sopimuksen HC Ajoien kanssa.

Palve siirtyy ensimmäistä kertaa urallaan Sveitsiin. Pohjois-Amerikassa vietetyn vuoden jälkeen hän pelasi kolme kautta SHL:ssä ennen Ilvekseen siirtymistä.

– Olen tyytyväinen siitä, että saamme tällaisen tason pelaajan joukkueeseemme. Hänellä on kokemusta myös maajoukkuepeleistä ja kokemus tulee varmasti näkymään pukukopissa, seuran urheilujohtaja Julien Vauclair kertoo.

HC Ajoie on kasaamassa kovaa nippua, sillä myös Julius Nättisen siirrosta seuraan on huhuttu ympäri mediaa. Siirtoa tai sopimusta ei kuitenkaan ole vielä vahvistettu.

» Lähetä palautetta toimitukselle