Owen Tippett jatkaa Philadelphia Flyersissa − kahdeksan vuoden jatkosopimus on sinetöity

NHL / Uutinen
Owen Tippett ja Philadelphia Flyers ovat solmineet jatkosopimuksen.
Kuva © Getty Images
Philadelphia Flyers ja hyökkääjä Owen Tippett ovat solmineet kahdeksan kauden ja 49,6 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen. Tippettin kausikohtainen palkka on 6,2 miljoonaa dollaria.

Philadelphia Flyers ja Owen Tippett ovat solmineet seuraavat kahdeksan kautta kattavan jatkosopimuksen. 24-vuotiaan hyökkääjän sopimuksen kokonaisarvo on 49,6 miljoonaa dollaria ja vie Flyersin palkkakatosta 6,2 miljoonaa dollaria kausikohtaisesti. Sopimus astuu voimaan kauden 2024−25 alusta.

Kanadalainen on pelannut tällä kaudella 46 ottelua ja tehnyt niissä tehopisteet 18+12=30. Koko uransa mitassa hän on pelannut pudotuspelit mukaan lukien 344 NHL-ottelua ja tehnyt niissä 123 tehopistettä, minkä lisäksi hänellä on 63 ottelun ja 60 tehdyn tehopisteen verran AHL-kokemusta.

Tippett on Florida Panthersin vuoden 2017 ensimmäisen kierroksen varaus ja hänet varattiin kymmenennellä varausvuorolla. Hän siirtyi Flyersiin kaudella 2021−22 ollessaan osana Claude Girouxin Panthersiin siirtänyttä kauppaa. Flyers sai kaupassa Tippettin lisäksi vuoden 2023 kolmannen kierroksen ja 2024 ensimmäisen kierroksen varausvuorot.

Panthers puolestaan sai Girouxin lisäksi nykyään Kärpissä pelaavan Connor Bunnamanin, German Rubtsovin ja vuoden 2024 viidennen kierroksen varausvuoron.

» Lähetä palautetta toimitukselle