SaiPa hankki keskushyökkääjän Pohjois-Amerikasta – Lee Lapid Lappeenrantaan

LIIGA / Uutinen
SaiPa vahvistuu Lee Lapidilla.
SaiPa tiedotti hankkineensa kanadalaishyökkääjä Lee Lapidin loppukauden mittaisella sopimuksella, johon sisältyy myös optio ensi kaudesta.

Liigan sarjajumboksi kauden aikana jumittunut SaiPa tiedotti tiistai-illan Pelicans-ottelun aikana solmineensa loppukauden mittaisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Lee Lapidin kanssa. Sopimukseen sisältyy myös optio ensi kaudesta.

26-vuotias keskushyökkääjä siirtyy Lappeenrantaan pelattuaan alkukauden ECHL-sarjan Cincinnati Cyclonesin paidassa. 34 ottelussa Lapid merkkautti tehot 8+19.

186-senttinen ja 91-kiloinen hyökkääjä on pelannut myös neljän kauden ajan Yhdysvaltojen yliopistosarja NCAA:n Canisius Collegessa. Hän iski 97 NCAA-ottelussa tehopisteet 30+31.

– Upeaa saada mukaan joukkueeseen hyvin liikkuva kahden suunnan sentteri, joka pystyy hyvään tuloksentekoon ja on valmis auttamaan joukkuetta oikeanlaisella asenteella niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella. Olemme saaneet hyvää palautetta pelaajasta myös suoraan Cincinnatista, kommentoi SaiPan urheilujohtaja Harri Aho seuran tiedotteessa.

– Hienoa, että Lee saapuu joukkueeseen näyttämään omaa pelin tasoa jo nyt, kun kuluvaa kautta on vielä reilusti jäljellä. Saamme yhdessä mahdollisuuden näiden näyttöjen perusteella rauhassa tehdä arviota myös ensi kauden osalta, Aho päättää.

SaiPa kertoo tiedotteessaan, että Lapid on paraikaa matkalla Suomeen. Hänen odotetaan pelaavan perjantaina Kisapuistossa, kun SaiPa isännöi KalPaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle