Sinna Varjonen ja Nella Korpela TPS:ään − turkulaisille myös tukku jatkosopimuksia

Naisten Liiga / Uutinen
Sinna Varjonen on nähty myös Tyttöleijonissa MM-jäillä.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Varjonen ja Korpela suuntaavat Turkuun Kuortaneen naisten liigajoukkueesta. Kaksikon sopimusten lisäksi TPS on julkistanut seitsemän jatkosopimusta ensi kaudeksi.

TPS:n naisten liigajoukkue on solminut ensi kauden sopimukset puolustaja Sinna Varjosen ja hyökkääjä Nella Korpelan kanssa. Kaksikko edusti viime kaudella Kuortaneen joukkuetta. Varjonen on edustanut myös Suomea alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa Tyttöleijonien paidassa. Hän on pelannut TPS:ssä kaudella 2019−20.

− TPS on nuori ja eteenpäin pyrkivä joukkue, jossa uskon olevan hyvä mahdollisuus kehittyä pelaajana. Nyt tuntui itselle oikealta ajalta tulla takaisin Tepsiin ja Turkuun. Odotan innolla ensi kautta, kun pääsen pukemaan taas kasvattajaseurani paidan päälle ja tutustumaan uusiin joukkuelaisiin, paimiolaislähtöinen Varjonen sanoo tiedotteessa.

Kuortaneelta tulleiden pelaajien lisäksi TPS on tehnyt jatkosopimukset puolustajat Meri Haaranojan ja Iiris Falckin sekä hyökkääjien Eevi Ilvosen, Pihla Hämeenniemi, Amanda Julkusen, Maija Kosken ja Siiri Friederiksenin kanssa. 

TPS:n kausi 2023−24 päättyi puolivälierätappioon toiselle Naisten Liigan finaaleihin edenneelle joukkuelle, kun turkulaiset hävisivät Kiekko-Espoolle suoraan otteluvoitoin 0−3.

Muokattu 15.3.2024, kello 20.17: Täsmennetty jatkosopimukset tehneitä pelaajia. Haaranojan, Kosken ja Hämeenniemen nimet lisätty.

» Lähetä palautetta toimitukselle