Sportissa alkukauden pelannut Erik Brown lopettaa uransa

LIIGA / Uutinen
Brown lopettaa uransa.
Brown kertoo lopettamisensa syyksi suuren elämänmuutoksen.

Sportissa alkukaudella pelannut kanadalainen Erik Brown, 28, lopettaa uransa. Hän kertoo vaasalaisten tiedotteessa syyksi lopettamiselle hänen elämässään tapahtuneen suuren muutoksen. Brown ei kuitenkaan erittele, mistä muutoksesta on kyse.

− Jääkiekko on ollut tärkeä osa minun elämääni tähän asti, mutta tietyn elämäntilannemuutoksen takia prioriteettini ovat muuttuneet, ja minun tulee keskittyä siihen jääkiekon sijan. Sport on ollut tukenani tässä muutoksessa ja kiitän kaikkia siitä positiivisesta ja ymmärtävästä ilmapiiristä, jonka sain kokea Vaasassa, Brown kertoo.

Brown pelasi Sportissa 12 ottelua ja teki yhteensä 1+6=7 tehopistettä. Sportin urheilujohtaja Herkko Koski on harmissaan, ettei hyökkääjä voi jatkaa pelaamista.

− Saimme Erikistä sellaisen energiapelaajan, jota haimme, ja olen todella harmissani että Erik ei pysty enää jatkamaan pelaamistaan. Mutta tämä on vain jääkiekkoa ja elämässä on tärkeämpiäkin asioita, ja Erik on nyt tehnyt oman päätöksensä jota kunnioitamme, Koski toteaa.

Brown saapui Liigaan Pohjois-Amerikasta, jossa oli pelannut koko uransa.

» Lähetä palautetta toimitukselle