Susanna Tapani palasi tehokkaasti PWHL-kaukaloihin − valittiin ykköstähdeksi

Muut Sarjat / Uutinen
Susanna Tapani iski voittomaalin, kun PWHL jatkui MM-tauon jälkeen.
PWHL:ssä Bostonin joukkuetta edustava Tapani iski voittomaalin torstain ja perjantain välisen yön kierroksella, kun sarja palasi MM-kisatauolta. Hänet valittiin Toronto-mittelön ykköstähdeksi.

Pohjoisamerikkalainen naisten ammattilaissarja PWHL jatkui 25. maaliskuuta alkaneen MM-kisatauon jälkeen kahden ottelun voimin Suomen aikaa torstain ja perjantain välisenä yönä. Boston kukisti Toronton 2−1 ja Montreal nappasi pisteet Minnesotalta 4−3.

Minnesotasta Bostoniin kesken kauden kaupattu Susanna Tapani oli mukana joukkueensa ottelun molemmissa maaleissa, kun hän syötti sveitsiläisen Alina Müllerin kanssa Emily Brownin toisessa erässä tekemän osuman, ja lisäksi iski kolme minuuttia ja 17 sekuntia myöhemmin itse voittomaaliksi jääneen kihauksen. Renata Fastin kavennus kolmannessa erässä ei riittänyt Torontolle taistelussa pisteistä.

Tapani valittiin tehojensa myötä myös kamppailun ykköstähdeksi. Suomalaishyökkääjä kellotti peliajakseen 19.43 ja laukoi kahdesti vastustajan maalia kohti.

Voittonsa ansiosta Bostonin joukkue nousi kahden pisteen päähän pudotuspeleihin oikeuttavasta neljännestä sijasta, jota pitää hallussaan Ottawan ryhmä. 24 ottelua käsittävästä runkosarjasta on jäljellä neljällä joukkueella neljä ottelua, Ottawalla ja hännänhuippu New Yorkilla viisi ottelua.

» Lähetä palautetta toimitukselle