Calgary pitää kiinni Yellestä

NHL / Uutinen
Calgaryn kesäloma alkoi kaukalossa, mutta toimistolla ei. Flames kiinnitti Stephane Yellen joukkueeseen kahdeksi kaudeksi.

Calgaryssa viimeiset kolme NHL-kautta pelannut Yelle jatkaa sopimustaan kahdella vuodella. 32-vuotias sentteri on urallaan edustanut ennen Calgarya vain Coloradoa, ja Kalliovuorten vuosilta on taskuun jäänyt kaksi Stanley Cupia.

Tunnollisena puolustavana sentterinä tunnettu Yelle on arvokas alivoimapelaaja, tähtipelaajien varjostaja, hyvä aloittaja ja laukausten blokkaaja. Pisteiden tekijänä Yelle ei koskaan ole kunnostautunut. Parhaalla kaudellaan pisteiden valossa syntyi 27 pistettä, tulokaskaudellaan Coloradossa.

- Minulla oli mahdollisuus pysyä Calgaryssa ja olla jatkossakin osa hyvää joukkuetta ja hienoa organisaatiota. Olen nauttinut viimeisistä kolmesta kaudesta Calgaryssa, ja tänne jääminen oli oikealta tuntuva asia, Yelle kertoi.

- Neuvottelut olivat helppoja, koska hän halusi jäädä tänne. Olisiko hän saanut enemmän rahaa vapaana agenttina? Varmasti olisi. Mutta hän pitää kaupungista, olosuhteista, faneista, joukkueesta, joten hänellä ei ollut mielenkiintoa matkata muualle, kertoi Yellen agentti Larry Kelly.

Yelle on alunperin New Jerseyn 8. kierroksen varaus vuodelta 1992.

» Lähetä palautetta toimitukselle