Canucks jatkoi puolustajiensa sopimuksia

NHL / Uutinen
Frank Corrado jatkaa Canucksissa.
Kuva © Getty Images
Vancouver Canucks teki yksivuotiset jatkosopimukset puolustajiensa Frankie Corradon ja Adam Clendeningin kanssa.

Molemmat jatkosopimuksiin saadut puolustajat olivat 22-vuotiaita rajoitettuja vapaita agentteja ja molemmat kuuluivat viime kaudella AHL:n finaaliin edenneessä Utica Cometsin joukkueessa runkopuolustajiin. 

Frank Corrado on Vancouver Canucksin kesän 2011 viidennen kierroksen varaus ja hän on pelannut viimeisten kolmen kauden aikana NHL:ssä Canucksin paidassa yhteensä 28 ottelua. Pääosan kahden viime kauden peleistään Corrado on pelannut Utica Cometsin kärkipuolustajien ryhmässä. Farmissa 22-vuotias hyvin liikkuva kanadalainen on pelannut kahden viime kauden aikana 94 runkosarjan peliä ja tehnyt 33 pistettä.

Adam Clendening on alunperin Chicago Blackhawksin toisen kierroksen varaus kesän 2011 varaustilaisuudesta. Hän siirtyi Canucksin organisaatioon viime kauden aikana Blackhawksista vaihdossa nuoreen ruotsalaispuolustajaan Gustav Forslingiin. Clendening pelasi viime kaudella Canucksin paidassa NHL:ssä 17 peliä, joissa hän antoi kaksi syöttöä. Kauden lopulla 22-vuotias jenkkipakki oli Utica Cometsin toiseksi tehokkain puolustaja AHL:n pudotuspeleissä. Clendening oli AHL:n kakkostähdistössä kaudella 2012-13 ja ykköstähdistössä kaudella 2013-14.

» Lähetä palautetta toimitukselle