Greg Sherman Avalanchen uusi GM, valmentaja Granatolle kenkää

NHL / Uutinen
Viikkojen odotuksen jälkeen Colorado Avalanche ilmoitti uuden toimitusjohtajansa nimen ja vapautti valmennusjohdon tehtävistään.

Jo kolmetoista vuotta Avalanchen palveluksessa ollut Greg Sherman on joukkueen uusi toimitusjohtaja. Viimeiset seitsemän vuotta 39-vuotias Sherman on ollut apulaistoimitusjohtajana vastuualueenaan mm. sopimusasiat, palkkakaton valvonta, henkilöstöjohtaminen ja talouden valvonta ylipäänsä niin emäseura Avalanchessa kuin farmijoukkue Lake Eriessäkin.

Uusi mies johtoportaassa on seuran hallintoneuvoston puheenjohtajana toimivan ex-toimitusjohtajan Pierre Lacroixin poika Eric Lacroix. Lacroix juniorin titteli "Director of Hockey Operations".

Shermanin nimittämisen lisäksi Avalanche ilmoitti erottaneensa koko valmennusjohtonsa. Päävalmentaja Tony Granaton lisäksi kenkää saivat apulaisvalmentajat Jacques Cloutier ja Dave Barr, maalivahtivalmentaja Jeff Hackett sekä videovalmentaja PJ DeLuca. Valmentajien lisäksi myös organisaatiossa varatoimitusjohtajana työskennellyt Nordiques-legenda Michel Goulet vapautettiin tehtävistään.

Sherman nimittänee uuden valmennusjohdon lähipäivien aikana.

» Lähetä palautetta toimitukselle