HCK vahvisti runkoaan, Ranta ei jatka

MESTIS / Uutinen
Sami Rannan optiota ei jatkettu.
Kuva ©
HCK tiedotti perjantaina solmineensa jatkosopimukset neljän pelaajan kanssa. Lisäksi seura ilmoitti, että kaksi kautta joukkueen päävalmentajana toiminut Sami Ranta ei valmenna keravalaisjoukkuetta ensi kaudella.

Sarjapaikkansa Mestiksessä säilyttänyt HC Keski-Uusimaa jatkoi sopimusten julkistamistaan perjantaina neljän jatkosopimuksen voimin.

Torstaina julkistetun kapteeni Jesse Urosen kahden vuoden jatkosopimuksen lisäksi HCK jatkoi Joonas Hyttisen, Juuso Forsströmin ja Janne Kivilahden sopimuksia yhdellä vuodella. Jere Laineen sopimus on 1+1-vuotinen.

Hyttinen, Forsström ja Laine kuuluivat päättyneellä kaudella keravalaisten runkomiehistöön. Heistä tehokkain pelaaja runkosarjassa oli Forsström tehoin 7+6. Kivilahti sen sijaan oli alkukauden armeijan harmaissa ja pääsi paremmin joukkueen mukaan vasta kauden loppupuoliskolla.

HCK tiedotti perjantaina myös, että Sami Ranta ei jatka joukkueen peräsimessä. HCK:n Suomi-Sarjasta Mestikseen nostaneella Rannalla oli sopimuksessaan optio tulevasta kaudesta, mutta HCK:n johto päätti olla käyttämättä sitä.

- Ranta ei jatka joukkueen valmentajana, mutten sulje pois mahdollisuutta, että hän toimisi muissa tehtävissä seurassamme, joukkueen pääomistaja Enska Mäntylä kommentoi sanomalehti Keski-Uusimaalle.

Joukkueen uudesta päävalmentajasta ei ole vielä tietoa.

- Muiden valmentajien kanssa tilanne on täysin auki. Tarjontaa on, Mäntylä jatkaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle