Heikki Tarvainen Ilveksen vt. toimitusjohtajaksi

LIIGA / Uutinen
Vincent Manngard (vas.) löysi seuralle uuden toimitusjohtajan.
Kuva © Anette Naroma - http://anskun.net
Ilves-Hockey on nimittänyt Heikki Tarvaisen vt. toimitusjohtajakseen. Tarvaisen pestin on määrä kestää seuraavaan yhtiökokoukseen asti.

Heikki Tarvainen, 46-vuotias tamperelainen diplomi-insinööri, MBA, hoitaa Ilves-Hockey Oy:n vt. toimitusjohtajan tointa marraskuussa pidettävään yhtiökokoukseen saakka. Tarvaisella on taustallaan 17 vuoden ura kansainvälisissä myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä muun muassa Nokian organisaatiossa. Tarvainen on toiminut pitkään erityisesti Saksassa. Varsinaista kokemusta urheilujohtamisesta hänellä ei ole, mutta hän on ollut mukana urheiluliiketoiminnassa sponsorointitoiminnan kautta.

Ilves ajautui pari viikkoa sitten kriisiin, kun sen toimitusjohtaja, hallitus sekä strategiatyöryhmä irtisanoutuivat yrityksestä. Tarvainen ei siis ole astumassa helppoon paikkaan.

- Rakkaus Ilvekseen sai tähän työhön lähtemään, kertoo Ilves-faniksi tunnustautuva ja nuoruudessaan jalkapallossa junioreiden SM-mitaleillekin Ilves-paidassa yltänyt Tarvainen.

Tarvainen on nimitetty vt. toimitusjohtajaksi. Marraskuussa koolle kutsuttava yhtiökokous valitsee Ilves-Hockey Oy:lle uuden hallituksen, jolla on valtuus nimittää varsinainen toimitusjohtaja. Tarvainen uskoo kuitenkin jatkavansa toimitusjohtajana tämänkin jälkeen.

- Ainakin ensi kevääseen asti, Tarvainen selventää.

Tarvainen hoitaa Ilveksessä talous- ja markkinointipuolta. Varsinaista urheilujohtajaa Ilvekseen ei ole nimetty, vaan päävalmentaja Raimo Helmisen kerrotaan hoitavan sitä tointa oman työnsä ohessa. Helminen hoitaa muun muassa pelaajaneuvottelut.

Pääomistaja Vincent Manngard kertoi tiedotustilaisuudessa Ilveksen taloustilanteen olevan suhteellisen hyvä. Manngard ei sulje ovea myöskään mahdollisilta työsulkuvahvistuksilta.

- Tulemme ehdottomasti harkitsemaan niitä. Ja harkitsemme tälläkin hetkellä. Se on myös taloudellisesti mahdollista, Manngard valottaa.

Tarvainen aloittaa työnsä toimitusjohtajana illalla tapaamalla Ilveksen yhteistyökumppaneita Hakametsässä pelattavan Ilves-Kärpät-ottelun yhteydessä.

» Lähetä palautetta toimitukselle