Moberg on pelannut viime kaudet Espoossa.

Antti Varonen

Hermekselle nuorta voimaa kentän molempiin päihin - Tiihonen ja Moberg matkaavat Kokkolaan

Kokkolan Hermes saa vahvistusta sekä hyökkäykseensä että puolustukseensa, kun nuoret Sebastian Moberg ja Miika Tiihonen liittyvät kokkolalaisryhmään.

Sebastian Moberg kiekkoili kaksi edelliskautta Espoo Unitedin riveissä. Päättyneellä kaudella 21-vuotias puolustaja kärsi kuitenkin loukkaantumisesta ja pelejä Mestiksessä kertyi vain neljä, minkä lisäksi hän pelasi kolme ottelua Bluesin A-nuorissa.

GrIFK-kasvatti on pelannut urallaan Mestistä myös Kiekko-Vantaassa. Mobergilla on vyöllään lisäksi 36 Liiga-ottelua Bluesin ja HIFK:n miehistöistä. Hän on pelannut urallaan myös yhdet alle 18-vuotiaiden MM-kilpailut.

− Kaikesta näkee, että Moberg haluaa ottaa seuraavan askeleen urallaan ja näkee että Hermes on siihen hyvä paikka. Potentiaalia häneltä löytyy sen verran, että pystyy taistelemaan ihan siitä kärkipakin ruudusta, kommentoi Hermeksen päävalmentaja Janne Tuunanen.

Tuunanen on Mobergille entuudestaan tuttu valmentaja Bluesin junioreista ja puolustajan mukaan tutun valmentajan joukkueeseen on mukava tulla.

− Tulevan kauden tavoitteita on tottakai menestyä joukkueena ja mennä pitkälle kevääseen. Tiedän, että tämä on Hermeksessä mahdollista ja siksi oli myös helppo tänne tulla. Henkilökohtaisesti on tavoitteena pelata ehjä ja hyvä kausi jonka lisäksi haluan tuoda omaa kiekollista osaamista hyökkäyspäähän. Lisäksi kehittää heikkouksia ja ottaa se seuraava askel uralla eteenpäin, Moberg summasi.

Hyökkäyskalustoonsa Hermes kiinnitti 20-vuotiaan Miika Tiihosen. Viime kaudella jo kolmen ottelun verran lainalla Hermeksessä pelannut Tiihonen siirtyy joukkueeseen Pelicansin A-nuorista. Raamikas (188 cm/ 88 kg) laitahyökkääjä tehtaili lahtelaisjoukkueessa päättyneellä kaudella 25 ottelussa tehot 17+5.

Hän pelasi kauden aikana Mestiksessä lainalla Hermeksen lisäksi myös Peliitoissa, jossa kokosi 15 runkosarja ja- karsintaottelussa tehot 1+2. 

− Tiihonen on isokokoinen hyökkääjä, joka on osoittanut, että osaa tehdä maaleja. Hän on eteenpäin pyrkivä pelaaja, jolla on mahdollisuus lyödä itsensä läpi Mestiksessä tulevalla kaudella, Tuunanen kuvaili.

Lue myös

Hermes sopimukseen kahden puolustajan kanssa - Blomberg jatkaa, Tornberg uutena mukaan

MESTIS | 18.5.2018 23:59
Kokkolan Hermeksen puolustus vahvistuu kahdella pelaajalla, kun Niki Blomberg teki jatkosopimuksen ja JHT:ssa viime kauden kiekkoillut Reko Tornberg siirtyy joukkueeseen. lue lisää

Hermes nappasi nuoren keskushyökkääjän Espoosta

MESTIS | 16.5.2018 21:51
Kokkolan Hermes vahvistaa hyökkäystään nuorella Oskari Uomalalla. lue lisää

Kangas palaa Hermeksen hyökkäykseen - Jukuri jatkaa Kokkolassa

MESTIS | 8.5.2018 21:04
Hermes saa hyökkäykseensä tutun vahvistuksen, kun RoKissa viime kaudella vahvasti esiintynyt Kristian Kangas palaa Kokkolaan. Kokkolalaisjoukkue teki lisäksi jatkosopimuksen maalivahti Samuel Jukurin kanssa. lue lisää

Hermes saa vanhan kapteeninsa takaisin - Jussi Nättinen palaa Kokkolaan

MESTIS | 3.5.2018 23:05
Kokkolan Hermes saa hyökkäykseensä kovan paluumuuttajan, kun viime kaudella kolmessa eri seurassa pelannut Jussi Nättinen palaa joukkueeseen vuoden tauon jälkeen. lue lisää

Hermes hakee uusia tuulia katastrofikauden jälkeen − Janne Tuunanen päävalmentajaksi

MESTIS | 14.4.2018 16:07
Kokkolan Hermes on valinnut uudeksi päävalmentajakseen Janne Tuunasen. Tuoreella pääkäskijällä on laaja kokemus suomalaisesta juniorikiekosta. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Miika Tiihonen

Hermes L vlh
s. 1997 Järvenpää
188CM / 88KG
SOPIMUS: 2019