Tammisen ura jatkuu Jyväskylässä.

Riku Laukkanen / https://www.facebook.com/R1kuExposures

HIFK:n Tamminen siirtyy Jyväskylään - JYP teki sopimuksia myös omille nuorille

HIFK-hyökkääjä Henri Tamminen siirtyy JYPin riveihin. Jyväskyläläisseura teki lisäksi kahdelle omalle juniorilleen pitkät sopimukset.

Henri Tammisen sopimus JYPin kanssa on 1+1-vuotinen. Koko tähänastisen liigauransa 25-vuotias laitahyökkääjä on edustanut HIFK:ta. Päättyneellä kaudella oikealta laukova Tamminen iski 23 ottelussa yhden maalin.

− Henrillä on haussa urallaan seuraava steppi uusissa ympyröissä. Himo menestyä on kova. Vammat on nyt selätetty ja miesten kiekossa tutustumisvuodet pelattu. Pelaajan tavaramerkkejä ovat olleet terävä laukaus, vahva kamppailu sekä raaka ruuhkassakin eteenpäin vievä suora luistelu, kuvaili JYPin urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

JYP teki myös 2+1-vuotiset juniorisopimukset puolustaja Olli-Petteri Viinikaisen sekä hyökkääjä Oskari Kalajanniskan kanssa. 19-vuotias Viinikainen keräsi päättyneellä kaudella JYPin A-nuorissa 39 ottelussa neljä syöttöpistettä ja esiintyi kauden aikana myös yhdessä Liiga-ottelussa. 18-vuotias Kalajanniska puolestaan tehtaili 50 ottelussa 15 maalia ja antoi 21 maalisyöttöä.

− Iso kuva on sellainen, että lahjakkaat pelaajamme tarvitsevat horisonttiinsa haastavia tavoitteita sekä kiehtovaa maisemaa. Vastavuoroisesti myös seuramme tarvitsee seuraavaa JYP-sukupolvea ratkaisurooleihin ensi vuosikymmenellä. Nostamme edellä mainitun kaltaisia lahjakkaita JYP-lupauksia kasvamaan ja varttumaan jääkiekkoammattilaisen polulla, Holtari kommentoi.

Lue myös

CHL-alkulohkot arvottu: Suikkasen valmentama HC Bolzano kohtaa HIFK:n, Kärpillä edessä reissu Ranskaan

CHL | 16.5.2018 17:35
Champions Hockey Leaguen ensi kauden alkulohkot arvottiin keskiviikkona Kööpenhaminassa. Suomalaisseuroista mukana ovat puolustava CHL-mestari JYP sekä viime kauden neljä parasta joukkuetta Liigasta: Kärpät, Tappara, HIFK ja TPS. lue lisää

Lauri Merikivestä JYPin uusi päävalmentaja − "Hän on pelaajistomme moderni johtaja"

LIIGA | 11.5.2018 16:19
JYPin uusi päävalmentaja on Lauri Merikivi. lue lisää

Keskisuomalainen: JYPin Michel Miklikille raskaat syytteet käräjillä

LIIGA | 8.5.2018 19:18
Michel Miklik joutuu vastaamaan teoistaan Keski-Suomen käräjäoikeudessa, mutta tarkkaa ajankohtaa käsittelylle ei ole vielä tiedossa. lue lisää

KHL houkutteli ensi kaudeksi useita Liiga-tähtiä − Kärpät kärsii Junttilan, Bertrandin ja Ruohomaan menetyksistä

LIIGA | KHL | 2.5.2018 12:27
KHL:ään siirtyy ensi kaudeksi monta pelaajaa, jotka olivat päättyneellä Liiga-kaudella joukkueidensa avainpelaajia. lue lisää

HIFK nappasi JYPin kultakimpaleen

LIIGA | 29.4.2018 14:02
Liigan runkosarjan pistepörssin voittanut Antti Suomela siirtyy HIFK:hon. lue lisää

Kommentit

Luetuimmat

Henri Tamminen

JYP #74 R lh
s. 1993 Espoo
189CM / 93KG
SOPIMUS: 2019 (2020)