Jaska Vilen syyskuun Mestis-pelaaja

MESTIS / Uutinen
Jatkoajan Mestis-toimitus valitsi syyskuun pelaajaksi Haukkojen hyökkääjä Jaska Vilenin. Järvenpääläisseuran kapteeni teki kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa hurjat tehot 8+1=9 ja ylsi tehopörssissä peräti kahdeksan maalia plussan puolelle.

Valinta oli harvinaisen yksimielinen, sillä äänestykseen osallistuneista 13 toimittajasta 12 asetti Jaska Vilenin ykköstilalle. Erityisen paljon arvoa annettiin sille, että Vilen on omalla panoksellaan ratkaissut otteluita Haukkojen eduksi ja yltänyt loistaviin teholukemiin joukkueessa, joka ei kuulu sarjan kärkiryhmiin.

Vilen ei halua ottaa kunniaa kuukauden pelaaja –tittelistä pelkästään itselleen.

- Joukkueella on lähtenyt hyvin liikkeelle, ja se on lisännyt koko porukan itseluottamusta. Minulla on ketjussa pelannut hyviä pelikavereita. Siihen, että peli kulkee, ei ole mitään yksittäisiä syitä. Joskus se nyt vain sattuu kulkemaan hyvin.

Hyvät otteet lisäävät varmasti SM-liigaseurojenkin kiinnostusta pikkukaupungin tähteä kohtaan. Vilen kuitenkaan ei itse näe liigaa tällä hetkellä realistisena vaihtoehtona.

- Ei kai näillä otteilla nyt vielä liigaan mennä.

Syyskuun toiseksi parhaaksi pelaajaksi Jatkoajan Mestis-toimittajat valitsivat Sportin Vjatsheslav Fandulin. Kolmanneksi äänestyksessä sijoittui KalPan Pasi Kuivalainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle