Jeremy Stevenson KalPaan

LIIGA / Uutinen
KalPa on hankkinut riveihinsä yhdysvaltalaishyökkääjä Jeremy Stevensonin. Voimahyökkääjä liittyy KalPaan vuoden sopimuksella.

Reilut 200 NHL-ottelua Nashvillen, Minnesotan, Dallasin ja Anaheimin riveissä pelannut 33-vuotias Stevenson tunnetaan lähinnä fyysisestä pelistään. Miehelle on rekisteröity 66 NHL-tappelua ja 38 tehopistettä (19+19).

Loukkaantumisen sotkemalla kaudella 2006-07 hän pelasi neljä ottelua CHL-liigassa, viisi ottelua LNAH-liigassa sekä neljä ottelua Tanskan liigassa.

- Olen iloinen voidessani kertoa, että olemme saaneet nyt nimet kaikkiin tarvittaviin papereihin. Jeremy Stevensonin ja KalPan solmima pelaajasopimus kattaa ensi kauden. Saimme yksityiskohdat valmiiksi ja nimet paperille myöhään tiistai-iltana, kertoi KalPan toimitusjohtaja Jukka Pennanen.

Jeremy Stevenson liittyy KalPan joukkueeseen Ruotsissa pelattavien harjoitusottelujen jälkeen. Stevenson on pitänyt kuntoaan yllä Pohjois-Amerikassa.

- Jeremy on äärimmäisen kova-asenteinen pelaaja, joka on luonut uransa tahdonvoiman, määrätietoisuuden ja peräänantamattomuuden avulla. Nashville Predatorsin training campilla kaksi vuotta sitten (2005) tarkoituksella tarkkailin häntä, koska en tuntenut häntä lainkaan. Olin yllättynyt hänen kyvystään pelata peliä, aiemmin tiesin vain hänen kovuutensa. Luistelutyyli on hiukan kulmikas, mutta vauhtia on riittävästi. Uskon, että Jeremy tulee tekemään maaleja ja syöttöjä sekä pelaamaan fyysistä, suoraviivaista peliä, KalPan urheilupäällikkö Janne Kekäläinen kommentoi.

KalPan pienikokoinen joukkue on kaivannut jo pitemmän aikaa voimaa ja kokoa hyökkäyspäähän. Stevensonilta odotetaankin fyysistä peliä ja hyvää maskipelaamista ennen kaikkea ylivoimalla.

- Haettiin suoraviivaista pelaajaa, joka pystyy tekemään myös maaleja. Ollaan oltu varmaan liigan huonoin joukkue tekemään likaisia maaleja maalinedustalta, pohdiskeli KalPan päävalmentaja Pekka Virta.

Ensimmäisen esiintymisensä KalPa-paidassa Jeremy Stevenson suorittaa sarja-avauksessa 13.9.kotiottelussa JYPiä vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle