Jokipojille hyviä ja huonoja uutisia

MESTIS / Uutinen
Mäntylä nappasi paikan Jokipojista koeajalla.
Kuva © Timo Savela
Jokipojat on tehnyt sopimuksen koeajalla olleen puolustaja Iiro Mäntylän kanssa. Puolustaja Matti Koistinen puolestaan joutuu sivuun peleistä loukkaantumisen vuoksi.

Viime kaudella Kiekko-Vantaata edustanut Iiro Mäntylä pelaa Jokipojissa tulevalla kaudella. Viime kaudella 25-vuotias puolustaja keräsi 42 ottelussa tehot 1+6 ja istui jäähypenkillä 85 minuutin verran.

Keskiviikon harjoitusotteluun SaPKoa vastaan joukkue saa riveihinsä paluumuuttaja Heikki Puustisen, jonka sopimusasioissa Ruotsiin on tullut ongelmia. Hyökkääjän jatko on vielä avoinna ja lopullisesti asia ratkeaa ensi viikolla.

Joensuulaisjoukkue sai myös huonoja uutisia, sillä puolustaja Matti Koistinen joutuu sivuun kuudeksi viikoksi alaraajavamman vuoksi. Koistisen lisäksi loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat hyökkääjät Oula Uski, Ossi Pellinen sekä Ville Halonen.

 Oula Uski on myös edelleen sivussa pidemmän aikaa. Sen sijaan Ossi Pellinen ja Ville Halonen ovat jo kuntoutusvaiheessa, ja ainakin Ossin kohdalla tähdätään siihen, että hän olisi mukana runkosarjan avauksessa, arvioi Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle