Peliitat julkaisi sopimussekstetin

MESTIS / Uutinen
Lehtonen painii Peliittojen puolustuksessa myös ensi kaudella.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Heinolan Peliitat on tehnyt yksivuotiset pelaajasopimukset kahden maalivahdin, kahden puolustajan ja kahden hyökkääjän kanssa.

Pikkuhiljaa joukkuettaan kevään ja kesän aikana kasannut Peliitat saa myös jatkossa nauttia maalivahti Antti Rautiolan, 26, ja puolustaja Jaakko Lehtosen, 25, palveluksista.

Peliittojen ykkösvahtina läpi viime kauden esiintynyt Rautiola pysäytti pelaamissaan 36 ottelussa kiekot 91,60 prosentin varmuudella, kun taas vammoista kärsinyt Lehtonen merkkautti tililleen vain 16 peliä ja kolme syöttöpistettä.

Jatkosopimusten lisäksi Peliitat vahvistuu edelliskaudella Itävallan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelanneen EHC Lustenaun riveissä 28 ottelussa maalinsa 92,50 prosentin varmuudella umpeen muuranneella Heikki Tuomistolla, 22, joka on jo entuudestaan tuttu kasvo "tylyssä kaupungissa" kausien 2010–2013 ajalta.

Mestis-debyyttinsä viime kaudella SaPKon takalinjoilla pelaamissaan 44 ottelussa tehnyt ja niissä tehot 1+6 iskenyt Ilari Metsola, 21, pukee hänkin päälleen Peliittojen sotisovan.

Hyökkäysosastolle heinolalaiset kiinnittivät puolestaan Nuorten Liigassa hyökänneet Roope Elimäen, 21, ja Anton Ollikaisen, 21, joista ensin mainittu edusti Pelicansia sekä jälkimmäinen HPK:ta.

Nyt julkaistujen nimien myötä Peliitoilla on kasassa kaiken kaikkiaan 19 pelaajasopimusta syyskuun puolivälissä alkavalle Mestis-kaudelle 2014–2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle