Peliitat lainaa Peltosen Kotkaan

MESTIS / Uutinen
Peltonen aloittaa kautensa Suomi-sarjassa.
Kuva © Timo Savela
Heinolan Peliittojen hyökkääjä Jesse Peltonen siirtyy lainasopimuksella Kotkan Titaaneihin.

Jesse Peltosen sopimus kotkalaisjoukkueen kanssa on voimassa toistaiseksi. Titaaneille tuli tarve hyökkääjälle, sillä joukkueen hyökkääjistöstä on sivussa kolme pelaajaa kauden avauksesta.

− Hyökkääjistämme Santeri Kunttu ja Tomi Salovaara ovat sarja-avauksessa pelikiellossa sekä Elmeri Kotro puuttuu riveistä loukkaantumisen vuoksi, joten jo ihan siitä syystä lisävahvistuksen saaminen hyökkäykseen on tervetullut asia, kertoi Titaanien päävalmentaja Mika Piispanen.

Kookas (188 cm/ 105 kg) laitahyökkääjä on pelannut urallaan kaikkiaan 101 Mestis-ottelua heinolalaisjoukkueessa. Viime kaudella 25-vuotias hyökkääjä keräsi 36 ottelussa tehot 0+2.

− Peltosen kanssa puhelimessa juteltuani kävi selväksi, että hän on erittäin motivoitunut tulemaan tänne pelaamaan ja saamaan peliaikaa, koska sitä ei tällä hetkellä ole Peliitoissa tarjolla, Piispanen totesi.

− Jesseltä löytyy reilut 100 Mestis-peliä vyöltä ja on jo ikänsäkin puolesta hieman kokeneempi kaveri ryhmäämme, jonka uskon näyttävän omalla tekemisellään esimerkkiä meidän nuoremmalle kaartille.

Peltonen tekee ensiesiintymisensä kotkalaisryhmässä keskiviikon harjoitusottelussa, jossa vastaan asettuu juurikin Peliitat.

» Lähetä palautetta toimitukselle