Phoenix-GM:n poika LeKiin try-outille

MESTIS / Uutinen
LeKin joukkueeseen tulee pientä hienosäätöä.
Kuva © Miikka Jääskeläinen - http://jaakiekko.kuvat.fi
LeKi on tehnyt try-out sopimuksen yhdysvaltalaishyökkääjä Don Maloney Jr:n kanssa. Hän on Phoenix Coyotesin GM:n Don Maloneyn poika. Myös maalivahtipuolella tapahtui muutoksia.

LeKin Mestis-joukkue oli aktiivinen joulun välipäivinä. Seuraan saapui try-outille yhdysvaltalainen hyökkääjä Don Maloney Jr. Alkukauden jenkki pelasi Jämsänkosken Ilveksessä 2. divisioonaa kovin tehoin. LeKin mukana hänen on tarkoitus olla jo lauantaina HCK-vierasottelussa.

Maloney on kärsinyt urallaan paljon loukkaantumisista, viimeksi hän on pelannut jokseenkin täyden kauden 2008-09. Pohjois-Amerikassa 25-vuotias ja 185 senttinen hyökkääjä on kolunnut alasarjoja. Kiekkoilijan verta hänellä virtaa suonissaan, sillä isä on Don Maloney, NHL-seura Phoenix Coyotesin General Manager.

Maalivahtipuolella LeKissä lyhyen pätkän luukkua availlut Petri Pitkänen siirtyy KeuPa HT:n riveihin, jossa pelasi jo viime kaudella. Vastapainoksi KeuPasta LeKiin siirtyy maalivahti Lauri Rämö. Hän on pelannut Suomi-Sarjassa alkukaudesta 23 ottelua torjuntaprosentin ollen lähes 92. Hän on Calgary Flamesissa pelaavan Karri Rämön pikkuveli.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle