Predators kaappasi hyökkääjäkaksikon

NHL / Uutinen
Matt Cullen edustaa jatkossa Nashville Predatorsia.
Kuva © Miro Pesonen
Nashville Predators nappasi markkinoilta kaksi hyökkääjää, kun joukkueen haaviin tarttuivat Matt Cullen ja Viktor Stålberg.

Kolme viimeisintä kautta Minnesota Wildissa kiekkoillut Matt Cullen solmi sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa. 36-vuotiaan keskushyökkääjän sopimus on kaksivuotinen ja kokonaisarvoltaan seitsemän miljoonaa dollaria. Näin ollen sopimus rasittaa Predatorsin palkkakattolukemaa 3,5 miljoonaa dollaria kaudessa.

Cullen pelasi päättyneellä kaudella 42 ottelua ja viimeisteli niissä tehot 7+20. Pudotuspeleissä jenkkihyökkääjä viimeisteli tehot 0+3 viidessä pelaamassaan ottelussa.

Cullenin ohella myös uunituore Stanley cup -mestari Viktor Stålberg siirtyy kantri-kaupunkiin. Stålbergin sopimus on nelivuotinen ja takaa ruotsalaiselle kolmen miljoonan dollarin vuositulot.

NHL-uransa Torontossa ja Chicagossa viettänyt Stålberg pelasi viime kaudella 47 ottelua tehoin 9+14. Mestaruusjuhliin päättyneissä pudotuspeleissä otteluita kertyi 19 ja tehopisteitä kolmen syöttöpisteen verran.

» Lähetä palautetta toimitukselle