Sport-valmennus vahvistuu Hällforsilla

MESTIS / Uutinen
Mestiksen hallitseva mestari Vaasan Sport hankki uuden apuvalmentajan, kun päävalmentajaksi siirtyneen Kenneth Westerbackin avuksi tulee Olli Hällfors.

Juhani Tammisen siirryttyä sivuun Sportin valmennustehtävistä, apuvalmentaja Kenneth Westerback siirtyi Tammisen tyhjäksi jättämälle tontille. Tämän jälkeen apuvalmentajan tehtävää on hoitanut tilapäisesti maalivahtivalmentaja Marko Härkönen. Sport julkisti uudeksi apuvalmentajaksi viime kaudella Sportin A-nuoret liigaan nostaneen Olli Hällforsin.

– Viime kevään jälkeen ajattelin pitää välivuoden, kun on siitä lähtien ollut valmennuksessa mukana kun pelaamisen lopetti. Mutta kun "Kena" soitti ja kyseli, niin sanoin että mukana ollaan jos vihreää valoa näytetään, kertoi Hällfors.

Hällforsin toimenkuvaan otteluissa kuuluu erityisesti puolustajien peluutus.

Olli Hällfors on Sportin oma pelaajakasvatti, ja on edustanut Sportia pelaajana yhteensä 165 ottelun ajan Mestiksessä ja edeltäjässä I-divisioonassa. Valmentajana Hällfors on nostanut ensin Sportin C- ja B-nuoret SM-tasolle, ja teki saman viime keväänä Sportin A-nuorten peräsimessä.

– Olen valmentanut Ollia jo kun hän oli finninaamainen junnu, joten tiedän tarkasti mitä hänestä saan. Itselleni tämä on suuri helpotus kun saa jakaa vastuuta. "Häkä" [Marko Härkönen] on hoitanut hommansa erinomaisesti, mutta tämä on tiimityötä ja nyt tässä on sellainen kokonaisuus mitä halutaankin, kertoi Westerback.

» Lähetä palautetta toimitukselle