Timo Rajalasta Lukon uusi toimitusjohtaja

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko Oy on valinnut Timo Rajalan toimitusjohtajakseen. 35-vuotias Rajala siirtyy länsirannikolle Elisa Oyj:n tarjoamajohtajan tehtävistä.

Rauman Lukko Oy on valinnut uudeksi toimitusjohtajakseen Timo J. Rajalan, joka siirtyy tehtävään Elisa Oyj:n tarjoamajohtajan tehtävästä. Rajala on raumalainen paluumuuttaja, jonka opiskelu ja työt veivät Turun kautta pääkaupunkiseudulle.

- Yksi iso asia minulle on paluu tänne Raumalle neljän Turussa ja 11 Helsingissä vietetyn vuoden jälkeen. Haasteet otetaan vastaan, ei minua pelota, Rajala toteaa.

- Uskon Rajalan pitkäaikaisen myynti- ja markkinointikokemuksen tuovan uutta ilmettä Lukon toimintaan. Hän on vetänyt isoja organisaatioita, joten hänen esimies- ja liikkeenjohtamiskykynsä ovat hyödyksi taloudellisesti tiukassa urheiluliiketoiminnassa, toteaa Rauman Lukko Oy:n hallituksen puheenjohtaja Rauno Mokka.

Reilut kymmenen vuotta nopeasti muuttuvassa telemaailman antavat raumalaisseuran edustajien mukaan hyvän lähtököhdan hektiseen urheilubisnekseen siirtymiselle. Toimitusjohtajan tehtävän Rajala ottaa vastaan jouheasti elokuun aikana.

- Siirtyminen minua aina kiinnostaneeseen urheilubisnekseen oli päämotiivini tehtävää hakiessani. Olen läpikäynyt Lukon junioriputken ja jatkoin pelaamista koko opiskeluajan Turun seudulla. SM-liigaa olen seurannut vuosien mittaan tarkasti. Raumalaisen jääkiekkoilun taustat ovat hyvässä kunnossa ja junioritoiminta tuottaa jatkuvasti uusia lahjakkuuksia liigatasolle. Siirtyminen juuri Lukon organisaatioon oli minulle enemmän kuin luonnollinen valinta, Rajala linjaa.

- Täällä on ollut hyvät ja pätevät henkilöt tekemässä työtä organisaatiossa. Lukolla on seurana pitkät perinteet, joiden kruununa on vuoden 1963 mestaruus.

» Lähetä palautetta toimitukselle