Tomas Sinisalo täydentämään TPS-hyökkäystä

LIIGA / Uutinen
TPS hankki jälleen nuoren hyökkääjän tuomaan syvyyttä joukkueeseen.

TPS ja laitahyökkääjä Tomas Sinisalo ovat solmineet kautta 2007-08 koskevan sopimuksen. Tiheään seuraa vaihtanut nuorukainen siirtyy Turkuun Malmö Redhawksin riveistä. Ruotsissa Sinisalo teki Elitserienistä tippuneen joukkueen riveissä 20 ottelussa tehot 0+2.

Sinisalo, 21, kiekkoili junioriuransa pääosin pääkaupunkiseudulla Jokereiden ja Bluesin riveissä. Kaudeksi 2005-06 nuorisomaajoukkueissakin esiintynyt laituri siirtyi SaiPaan, mutta palasi sopeutumisvaikeuksien vuoksi Bluesiin kesken kauden. Päättyneellä kaudella Sinisalo pelasi yhteensä 23 SM-liigaottelua Bluesin ja KalPan riveissä ennen kuin siirtyi tammikuussa Malmön paitaan.

Turusta nuorukainen hakee ennen kaikkea pelipaikan vakiinnuttamista. TPS:n harjoittelusta tällä hetkellä vastaava valmentaja Kalle Kaskinen toteaa seuran tiedotteessa Sinisalon sopivan joukkueen uuteen profiiliin.

- Sinisalo on juuri sen tyylinen pelaaja, mitä olemme hakeneet. Hän on aktiivinen, luisteleva ja taklaava pelaaja, joka on tottunut taistelemaan pelipaikasta.

TPS:llä on sopimus 19 ei-juniori-ikäisen pelaajan kanssa. Lisäksi seura solmi viime viikolla tukun sopimuksia näytönpaikkaa hakevien omien junioreiden kanssa. Toimitusjohtaja Seppo Sutelan mukaan haussa on vielä kesän aikana avainpaikoille yksi puolustaja ja ykkösketju kokonaisuudessaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle