Haluatko toimittajaksi?

MAAJOUKKUE / Uutinen
Oletko kiinnostunut jääkiekosta? Haluaisitko saada kosketuspintaa toimittajan tehtäviin? Jatkoaika-verkkolehdessä se on mahdollista.

Jatkoaika on vuodesta 2001 etsinyt suomalaiseen urheilujournalismi-maailmaan uusia kykyjä ja auttanut näitä eteenpäin urillaan.

Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, voimme sanoa tiimimme olevan varma ponnahduslauta alalle. Lukemattomia toimittajia eri medioissa on jo läpäissyt koneiston, jota myös Suomen suosituimmaksi jääkiekkosivustoksi kutsutaan.

Viime vuonna olimme ehdolla Suomen Urheilugaalassa Vuoden Urheilujournalismi -palkinnon saajaksi.

Nyt etsimme kirjoittavia toimittajia eri toimituksiin. Odotamme toimittajilta kiinnostusta jääkiekosta ja hyvää suomen kielen taitoa.

Suurin tarve uusille toimittajille on tällä hetkellä Turussa, Raumalla, Heinolassa, Oulussa, Kouvolassa, Vaasassa, Savonlinnassa ja NHL-toimituksissa. Hyville kirjoittajille löytyy kuitenkin tekemistä paikkakunnasta riippumatta.

Lisäksi etsimme kuvaajia SM-liiga- ja Mestis-paikkakunnille. Valokuvaajien pääasiallisena tehtävänä on valokuvata otteluita ja tehdä kuvaraportteja otteluiden jälkeen.

Kehittymishaluiset kirjoittajat saavat Jatkoajassa asiantuntevaa opastusta hyvän journalismin tekemiseen. Sivuston yli 170 000 viikoittaista kävijää takaavat myös sen, että kirjoittamillasi jutuilla riittää lukijoita.

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

rekrytointi@jatkoaika.com

NHL-toimituksen hakemukset voi lähettää osoitteeseen:
antti.wennstrom@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle