KooKoo-valmennus vahvistuu Petri Mattilalla

MESTIS / Uutinen
KooKoo vahvistaa valmennustiimiään, kun elokuun lopulla Tapparan päävalmentajan tehtävät jättänyt Petri Mattila liittyy kouvolaisjoukkueen vahvuuteen.

Petri Mattila hymyilee jatkossa KooKoon vaihtoaitiossa.

Kovin tavoittein alkaneeseen Mestis-kauteen lähtenyt ja syys-lokakuun aikana niin pelaaja- kuin taustaryhmäänsäkin vahvistanut Kouvolan KooKoo ilmoitti Petri Mattilan liittyvän joukkueen valmennusryhmään loppukauden mittaisella sopimuksella.

– Nyt tämäkin tärkeä osa-alue eli palapelin palanen urheiluseuratyössä on erittäin hyvässä kuosissa, kommentoi KooKoon toiminnanjohtaja Olli-Pekka Hakkarainen tyytyväisenä.

40-vuotias Mattila on aiemmin toiminut juniorivalmentajana JYPissä ja Kärpissä sekä nuorten maajoukkueissa. Miehen viimeisin valmennuspesti oli Tapparan luotsaaminen apu- sekä päävalmentajan virassa.

Mattila korvasi viime keväänä paikkansa jättäneen Mikko Saarisen kirvesrintojen penkin takana, mutta jättäytyi yllättäen syrjään Tapparan päävalmentajan paikalta henkilökohtaisten syiden takia elokuun lopulla.

Mattila ehti luotsata Tapparaa yhteensä viidessä European Trophy -ottelussa, joista tamperelaisten tilille kirjattiin pelkkiä tappioita.

KooKoon päävalmentaja Ismo Lehkonen ottaa uuden apurin ilolla vastaan.

– Nyt kyllä saatiin tiimiin sellainen mies, jolla on varmasti annettavaa koko joukkueen pelaamisen lisäksi myös jokaisen pelaajan taitojen kehittämiseen, hersyttelee Lehkonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle