KooKoo-Sport –ottelun kähinöistä pelikieltoja

MESTIS / Uutinen
Viime lauantain Mestis-kierroksella pelatun lämminhenkisen KooKoo-Sport –kamppailun turpakäräjistä on jaettu pelikieltoja yhteensä kolmelle pelaajalle.

KooKoon ja Sportin välisen, lopulta 6-2-lopputulokseen päättyneen, ottelun kolmannessa erässä tunteet ryöpsähtivät kahteen otteeseen yli äyräiden. Ensiksi ajassa 54:39 KooKoon Jiri Veistola ja Sportin Henri Manninen ottivat miehestä mittaa paljain nyrkein.

Manniselle tuomittiin tappelun aloittamisesta ylimääräinen kaksiminuuttinen 5+20 minuutin rangaistuksen lisäksi, kun taas Veistola selvisi pelkällä 5+20 minuutin jäähyllä.

Vain reilut 20 sekuntia edellisestä ja vuorossa oli Sportin Markus Talaksen "kostoretki" puolustajaa hetkeä aiemmin kovaa taklanneen KooKoon Blair Yaworskin kimppuun. Tästäkin hulinasta molemmat saivat 5+20 minuutin rangaistukset väkivaltaisuudesta ja Talas myllyjen aloittamisesta kahden minuutin rangaistuksen.

Mestiksen kurinpitäjä Jami Kauppi katsoi kumpaisenkin tappelun kamppailun videotallenteelta sekä luki otellun tuomariraportin, jonka perusteella mies langetti Veistolalle ja Manniselle yhden ottelun ja Talakselle kahden ottelun mittaiset pelikiellot.

Veistola kärsii kakkunsa KooKoon keskiviikkoisessa (8.12.) vierasottelussa Mikkelin Jukureita vastaan ja Manninen puolestaan Sportin niin ikään keskiviikkona (8.12.) pelattavassa kotiottelussa Kajaanin Hokkia vastaan. Talas puolestaan huilaa sekä Hokki- että perjantaina (10.12.) pelattavan K-Vantaa -ottelun.

Markus Talas nyrkkeili itselleen kahden ottelun mittaisen pelikiellon.