TuTo kertoi Essénin ja Vilpun sopimusten pituudet

MESTIS / Uutinen
Kuten Jatkoaika kertoi puolitoista viikkoa sitten, Mestiksessä pelaava TuTo on solminut sopimukset Oskar Essénin ja Tommi Vilpun kanssa. Sopimusten pituudeksi täsmentyi Essenin kolme ja Vilpun kaksi vuotta.

TuTon valmentaja Ismo Lehkonen kertoi Jatkoajalle Oskar Essénin ja Tommi Vilpun saaneen pelipaikan tulevalle kaudelle Viking Cupin jälkitunnelmissa, muttei täsmentänyt sopimusten pituutta. Tänään TuTo julkisti sopimusten yksityiskohdat.

Oikealta laukova Oskar Essén kulutti viime kauden TuTon A-nuorissa, jossa hän tehtaili 29 A-nuorten divisioonan ottelussa tehot 19+18. 20-vuotias hyökkääjä pääsi haistelemaan Mestis-tunnelmia yhdessä ottelussa viime kaudella, josta hänelle ei kertynyt tilastomerkintöjä.

Tommi Vilppu sen sijaan pelasi viime kaudella Suomi-sarjaa Kuusamossa Pallo-Karhuissa. 22-vuotias TuTon kasvatti Vilppu teki PaKana tunnetun joukkueen riveissä 27 ottelussa yhteensä 13 tehopistettä. Vilppulla on tililllään ennestään 14 Mestisottelua TuTon väreissä.

– Vilppu ja Essén ovat olleet alkukesästä asti edustusjoukkueen harjoitusringissä ja ansaitsivat pelipaikkansa näyttöjensä perusteella. Pitkiin sopimuksiin oli helppo päätyä, koska kummankin pelaajan näkymä kiekkoilijana on hyvä. Vaakakupissa painoi paljon myös se, että pelaajat osoittivat selkeää sitoutumista seuran tavoitteisiin, taustat omissa junioreissa ovat esimerkilliset ja myönteiset ja kummatkin ovat valmiita kovaan työntekoon, TuTon pelaajahankinnoista vastaava Ville Heinonen kertoi tiedoitteessa.

TuTolla on tällä hetkellä yhteensä 24 sopimuspelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle