Anton Kokkonen Jatkoajan valinta lokakuun Mestis-pelaajaksi

MESTIS / Uutinen
Jatkoajan valinta lokakuun Mestis-pelaajaksi on HeKin nousussa isossa roolissa ollut hyökkääjä Anton Kokkonen.

HeKin pistekuninkaaksi noussut 21-vuotias Anton Kokkonen napsi lokakuun 11 ottelussa 5+9=14 tehopistettä. Kokkonen on ollut vahvasti esillä HeKin nousussa sarjan hänniltä kohti playoff-taistoa. Tehoja on syntynyt tasaiseen tahtiin, jopa kolmoskentästä käsin.

Sinistä kypärää tällä hetkellä kantava TuTo-kasvatti on kivunnut Mestiksen pistepörssissä jo sijalle seitsemän. Kaikkiaan tehopisteitä koko kaudelta on kasassa 6+10=16.

Kokkoselle pedattiin isoa roolia Heinolassa jo viime kaudella, mutta pelisesonki meni lähes kokonaan sivusuun loukkaantumisen vuoksi. Pelikuntoon toivuttuaan rooli jäi erittäin pieneksi. Kevään karsintasarjassa mies pääsi kuitenkin vihdoin näyttämään taitonsa ja kuudessa karsintapelissä syntyikin mukavat tehopisteet 5+3=8.

Urallaan Kokkonen on ehtinyt tutustumaan myös USA:n collegekiekkoiluun. Utah North West Regulatorsin riveissä vietetty kausi 2005–2006 toi paljon arvokasta oppia, jotka auttoivat kehittymisessä uralla eteenpäin. Suomessa Kokkonen on pelannut TuTon ja HeKin lisäksi Pelicansin A-nuorten joukkueessa.

Kuukauden pelaajan äänestyksen tuloksesta ei ollut tällä kertaa epäselvyyttä. Raadin selkeä enemmistö oli Kokkosen kannalla.


Anton Kokkonen pelasi lokakuun tehokkaasti.
Antti Romsi - http://www.romsi.net

Aiemmat kuukauden pelaajat:



Syyskuu: Mika Norja (K-Vantaa)

» Lähetä palautetta toimitukselle