NHL-kierroksen topit ja flopit: oikea vastaus on Kanada

NHL / Aamuraportti
Andrew Shaw ja Carey Price olivat isossa roolissa Canadiensin voitossa.
Kuva © Getty Images
Kanadalaisjoukkueet Montreal Canadiens ja Ottawa Senators olivat kahden pelin kierroksella tylyjä isäntiä amerikkalaisvierailleen. Jatkoaika kokosi yhteen kierroksen onnistumiset, alisuorittamiset sekä joukkueiden suurimmat sankarit.

Topit

Carey PriceMontreal Canadiens

Torjui yön ottelussa 31 kertaa ja katkaisi hyvällä pelillään Hurricanesin viiden ottelun voittoputken. Pricen torjuntojen siivittämänä Canadiens jatkaa NHL:n kärjessä.

Elias LindholmCarolina Hurricanes

Onnistui ainoana ohittamaan Pricen upealla rannelaukauksellaan ja venytti pisteputkensa neljän ottelun mittaiseksi. Aikaisemmin tällä kaudella Hurricanes oli voittanut kaikki ottelut, joissa Lindholm ylsi tehopisteille, mutta tällä kertaa ruotsalaiskeskushyökkääjän maalikaan ei auttanut.

Mark StoneOttawa Senators

Veivasi komeasti Senatorsin tasoitusmaalin ohi Tuukka Raskin. Kanadalaislaituri on muutenkin vahvassa vireessä, viidessä viime pelissä on kertynyt tehot 3+3.

Flopit

Amerikkalaisjoukkueiden epäonnistunut Kanadan-vierailu

Bruins hävisi toisen peräkkäisen pelinsä, ja Hurricanesin voittoputki katkesi. Pudotuspeliviivan alapuolella olevat amerikkalaisjoukkueet joutuivat nöyrtymään vahvemmille kanadalaisjoukkueille.

Hurricanesin heikko maalineduspelaaminen

Pientä edistystä on ollut nähtävissä Hurricanesin puolustuspelaamisessa, mutta Canadiensille joukkue suorastaan lahjoitti osumat. Ensin Noah Hanifin antoi harhasyötön ja puolusti löysästi, eikä Matt Tennysonkaan hoitanut maalin edessä hommiaan kunnialla. Canadiens-kapteeni Max Pacioretty puolestaan pääsi runnomaan voittomaalin Jordan Staalin estelyistä huolimatta.

» Lähetä palautetta toimitukselle