Troy Milam Ässien takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Loukkaantumisten myötä erittäin ohueksi käynyt Porin Ässien puolustus saa lisävahvistusta amerikkalaisesta Troy Milamista. Puolustajan ja Ässien välinen sopimus kattaa kuluvan kauden sisältäen kahden viikon koeajan.

Troy Milam, 29, on SM-liigayleisölle tuttu jo entuudestaan, sillä mies kiekkoili viime kaudella 2008-2009 Tampereen Ilveksen riveissä. Tuolloin jenkkipakki kirjasi tililleen pelaamissaan 47 ottelussa tehopisteet 3+14=17. Rangaistuksia Milamille kertyi yhteensä 48 minuutin edestä.

Ennen Ilves-pestiään Milam on esiintynyt Pohjois-Amerikan sarjoissa. AHL:ssa miehen tilille on kertynyt 199 ottelua. Parhaalla kaudellaan hän merkkautti Manchester
Monarchsin riveissä pudotuspelit mukaan lukien 79 ottelua tehopistein 13+26=39.

– Viime kauden perusteella Milamin vahvuudet ovat kiekollisessa pelaamisessa sekä ylivoimapelissä. Hänelle on tarjolla suuri rooli puolustuksessamme, Ässien valmentaja Pasi Kaukoranta kommentoi joukkueen tiedotteessa.

Milam saapuu Suomeen tiistaina iltapäivällä ja hän on mukana tositoimissa jo torstaina, kun Ässät kohtaa vieraskaukalossa Pelicansin.

» Lähetä palautetta toimitukselle