Sondell Röglen haaviin

LIIGA / Uutinen
Viime kaudella SaiPan takalinjoilla vaikuttanut ruotsalaispuolustaja Daniel Sondell siirtyy takaisin kotimaahansa. Miehen uusvanha osoite on Allsvenskan-joukkue Rögle BK.

SaiPa-pakiston kiekollisiin johtajiin kuulunut, mutta ikävähköistä vammoista kärsinyt ja sen myötä vain 18 liigaottelua viime kaudella tehoin 0+9 tahkonnut Daniel Sondell matkaa takaisin Ruotsiin. 27-vuotias puolustaja on solminut kolmevuotisen pelaajasopimuksen Allsvenskanissa pelaavan Rögle BK:n kanssa.

– Danielin nimi oli korkealla hankintalistallamme ja tuntuu todella mahtavalta, että pääsimme yhteisymmärrykseen pitkästä sopimuksesta, sanoo Röglen urheilujohtaja Roger Elvenes.

SaiPassa kaksi edellistä pelisesonkia pelannut Sondell on nähty aiemminkin Röglen sotisovassa, sillä mies kiekkoili uusvanhassa seurassaan jo kausina 2007–2009 niin Elitserienissä kuin Allsvenskanissa.

– Päätös paluusta oli helppo ja hauska tehdä, sillä Rögle joukkueena ja Björn Hellkvist valmentajana ovat minulle jo entuudestaan tuttuja, suitsuttaa Sondell tyytyväisenä.


Daniel Sondell tulittaa kiekkoa jatkossa Röglen sotisovassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle