Puolustuksen puheenvuoro

MESTIS / Artikkeli
Forssan Palloseuran ja KooKoon välinen näytti päättyneen kaikessa rauhassa vierailijoiden 2-1-voittoon, mutta totuus oli tarua ihmeellisempi. Ottelun jälkeen käytävällä käytiin omat taistot, kun KooKoo-puolustaja Atte Pentikäinen ja FPS:n Timo Willman ottivat yhteen. Pentikäinen käytti lennokasta verbaliikkaa, johon Willman vastasi oikealla suoralla.

Pentikäisen näkemyksen mukaan tapahtumat tässä ottelussa saivat alkunsa ensimmäisen erän taklauksesta, jossa Pentikäinen hieman korkein kyynärpäin torppasi forssalaispelaajan laitaan.

- Koko hommahan lähti siitä liikkeelle, kun vaihtoaition edessä taklasin forssalaispelaajan ja sitten tultiin sanomaan, että olehan nyt vähän. Sitten pari erää meni yllättävänkin rauhallisesti, kun sitten jäältä lähtiessä Willman tuli siinä jotain juttelemaan, Pentikäinen kertasi

- Willman tuli mulle sanomaan, että eipäs mennä poika vielä. Siinä sitten jotain juteltiin ja mentiin siinä koppiin päin ja mä sitten huusin jotain. Kohtahan se sieltä tuli ja visiiri teki sitten vekin nokan varteen.

Tapauksella oli hieman taustaa, sillä edellisellä Kouvolan keikalla Willman oli keihästänyt Pentikäistä vyön alle. Pentikäinen kuitenkin pitää Willmania sikäli hyvänä pelaajana Mestikselle, sillä sarja kaipaa persoonia ja tunnustaa Willmanin pelilliset avut.

- Onhan se tietysti hyvä kun sarjassa on persoonia, ei siinä mitään, mutta olisi ihan hyvä jos ne persoonat pysyisivät kaukalossa. Eilenkin Willman pelasi hyvin ja teki maalinkin, joten ei ihan kaljaliigan kaverista voida puhua. En ihan hirveästi arvosta sitä, jos pelin jälkeen tullaan vetämään lättyyn tai pelissä keihästämään munille, kun sama homma voidaan hoitaa kovalla taklauksella.

Aivan puhtaana pulmusena Pentikäinen ei itseäänkään pitänyt, sillä Pentikäinen harjoitti ohjesäännönmukaista avautumista forssalaisten suuntaan.

- No suuresta suustaanhan sitä kai pitää välillä kärsiä, Pentikäinen lopetti naureskellen.

» Lähetä palautetta toimitukselle