Pieniniemi ei luopuisi Kurkasta

LIIGA / Artikkeli
KalPan vastuuvalmentaja Mika Pieniniemi ei luopuisi tehohyökkääjästään Tomas Kurkasta silläkään varauksella, että myynti toisi lisälatinkia ensi kauden pelaajabudjettiin. Tshekki Kurka on tiettävästi useankin rikkaan liigaseuran kiikarissa.

- Nuoren valmentajan toive on, että Kurka olisi mukanamme myös kauden viimeisessä ottelussa, Pieniniemi totesi tappiollisen HPK-pelin jälkeen.

Pieniniemen mukaan toimitusjohtaja Arto Sirviö ei ainakaan vielä ole maalaillut Kurkan myymisellä. Valmentaja kuitenkin tiedostaa, että halukkaita ostajia on.

- Tuon tason ulkomaalaisvahvistuksen ottaisi kuka tahansa joukkueeseensa, Pieniniemi sanoi.

KalPan hyökkäyspeli on pitkin kautta kulkenut jopa liiaksi Tomas Kurkan varassa. Kauden 35 pelissä Kurka on iskenyt 23 (15+8) tehopistettä, ja Tshekki on ollut kapean materiaalin seassa ylivoimainen hahmo.

Parisen viikkoa sitten KalPa solmi jatkosopimuksen päävalmentajansa Mika Pieniniemen kanssa, ja seura julisti samaan syssyyn tavoitteekseen pääsyn play off –peleihin kaudella 2006-2007. Pieniniemi ei kuitenkaan lähtisi myymään Kurkaa edes tuleva sesonki mielessään.

- Toivoisin että näillä mennään loppuun asti. Tärkeintä olisi saada sairastupa tyhjäksi, valmentaja sanoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle