Hurmeen TPS-sopimukselle viimein sinetti

LIIGA / Uutinen
Maalivahti Jani Hurme ja turkulaisseura saivat pitkälliset sopimusneuvottelut päätökseen. Hurmeen sopimus on kaksivuotinen.
kommentteja

Jani Hurmeella pitkä tie kotiin
[lue lisää]



TPS-väki oli hyvällä tuulella perjantaina
[lue lisää]

Pitkähköksi saippuaoopperaksi venähtänyt Jani Hurmeen, 31, paluu TPS:n maalinsuulle sinetöityi perjantaina. Torstaina Yhdysvalloista saapunut Hurme ja TPS:n toimitusjohtaja Seppo Sutela allekirjoittivat tänään tulevaa kautta koskevan pelaajasopimuksen.

- Itse puntaroin ajatusta palaamisesta. Olen ollut yhdeksän vuoden ajan Pohjois-Amerikassa ja nähnyt monta organisaatiota. Nyt punnitsin asiat näin, kommentoi Jani Hurme sopimuskuvioita ja jatkoi.

- Ranne vaatii aikaa. Tähän asti toipuminen on mennyt hyvin ja ja liikkuvuus ja voima paranevat päivä päivältä.

Seuraava lääkärintarkastus on 11. syyskuuta, minkä jälkeen Hurmeen uskotaan aloittavan normaalin harjoittelun.

Viime kaudella AHL:ssä Portland Piratesia ja Chicago Wolvesia edustanut Hurme ja TPS sopivat jo keväällä kaksivuotisen sopimuksen ehdoista, mutta tilanne mutkistui Hurmeen loukattua ranteensa ennen sopimuksen allekirjoittamista.

Samalla TPS kertoi, että seurassa koesopimuksella ollut tshekkihyökkääjä Patrik Valcak jatkaa joukkueessa. Hänen kanssaan on solmittu lokakuun loppuun asti kestävä pelaajasopimus. Maalivahti Tomas Duba jättää sen sijaan joukkueen, kun Hurme on pelikuntoinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle