Kärppäpakkeja sairastuvalle

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärpille tuli viikonlopun alussa negatiivisia uutisia, kun joukkueen puolustajat Ross Lupaschuk ja Josef Boumedienne siirtyivät sairastuvan puolelle.

Kesken kauden Kärppiin siirtyneet puolustajat puuttuivat joukkueen kokoonpanosta lauantain HIFK-ottelussa. Ennusteiden mukaan Josef Boumedienne on mukana kokoonpanossa jo piakkoin, mutta Ross Lupaschuk voi olla sivussa pitkäänkin.

Kovalaukauksisen kanadalaispakki Lupaschukin nilkassa on tulehdus, johon hän saa hoitoa sairaalassa.

- Lupaschukilla on tulehdus nilkassa. Hän meni tänään (lauantaina) sairaalaan ja saa siellä suonen sisäistä lääkitystä. Toivotaan, että sillä vältytään pahalta. Poissaoloaikaa ei tiedä tässä vaiheessa kukaan, Kärppien päävalmentaja Kari Jalonen kertoi.

Pitkään nivusvammasta toipunut Boumedienne on ehtinyt pelata tällä kaudella ainoastaan yhden ottelun. Pelituntumaa kaipaava pakki lienee kuitenkin pelikunnossa Kärppien seuraavassa pelissä torstaina.

- Boumedienne sai perjantain treeneissä noidannuolen. Häntä piikitettiin silloin, ja lauantaina uudestaan. Toivotaan, että hän olisi mukana maanantain harjoituksissa, Jalonen valotti.

» Lähetä palautetta toimitukselle