Mikko Strömberg SaiPasta Bluesiin

LIIGA / Uutinen
SaiPa luopuu maalivahdistaan Mikko Strömbergistä. Strömberg siirtyy loppukauden ajaksi Espoon Bluesin riveihin. SaiPalle tuli ylitarjontaa maalivahdeista, koska nuori Ville Hostikka on pelannut mainiosti maalin suulle päästyään ja Rob Zepp on toipunut vammoistaan.

Strömberg pelasi SaiPassa toista kauttaan. Tällä kaudella hänelle on kertynyt otteluita 31 joissa hänen torjuntaprosenttinsa on ollut 88,36.

Strömberg on alunperin HIFK:n kasvatti ja sittemmin hän on pelannut mm. Mestiksessä ja Ruotsissa. SaiPaan Strömberg siirtyi kahden Jukuri-maalilla viettämänsä huippukauden jälkeen muttei kuitenkaan onnistunut vakuuttamaan pelipaikkaansa liigasssa ykkösmaalivahtina.

- Halusimme tiivistää joukkuetta, kun Rob Zepp palaa lauantaina kokoonpanoon. Päädyimme siihen, että menemme loppukauden Zeppin ja Ville Hostikan kanssa, SaiPan toimitusjohtaja Sami Koikkalainen kertoi.

Bluesin maalivahtikaksikkona on toiminut viime ajat Bernd Brückler - Antti Härmä. Ari Ahosen siirryttyä marraskuun lopulla Jokereihin on Brückler pelannut kaikki Bluesin ottelut. Strömberg tuokin joukkueen maalivahtiosastolle arvokasta leveyttä kevään tärkeiden otteluiden lähestyessä ja antaa samalla Brücklerille arvokasta lepoaikaa.

Bluesin A-nuoret johtavat A-nuorten SM-Liigaa ja Härmä on joukkueelleen arvokas pelaaja, johtaen koko sarjan maalivahtilastoa torjuntaprosentilla 92,49.

» Lähetä palautetta toimitukselle