Eerikki Koivu siirtyy Norjaan

LIIGA / Uutinen
Viimeiset kaksi kautta JYPin takalinjoilla luutinut Eerikki Koivu siirtyy Norjaan. Kookkaan puolustajan uusi seura on vuonomaan viisinkertainen mestari ja viime kauden hopamitalisti Storhamar Dragons.

Peruspakin tonttia kasvattiseurassaan JYPissä täytellyt Koivu kirjautti viime kauden 45 ottelustaan tililleen kaksi syöttöpistettä, 85 rangaistusminuuttia ja tehopörssilukeman –4. Maalit jäivät tekemättä myös tulokaskaudella, jolloin Koivu saalisti pisteet 0+4.

Koivu on onnistunut Mestiksessä huomattavasti tehokkaammin. Satakunta ottelua Diskoksessa, Hermeksessä ja Hokissa pelannut järkäle on mittauttanut sarjaporrasta alempana yhteistehot 12+29.

Koivu on pelannut aiemminkin ulkomailla: kahteen eri otteeseen Ranskassa, ennen kuin palasi kotimaahan kaudeksi 2003-2004. Storhamarissa pelaa myös toinen jyväskyläläislähtöinen pelaaja: jatkosopimuksen Dragonsin kanssa solminut hyökkääjä Teemu Kohvakka. Myös Pelicansin ex-kanadalaishyökkääjä Patrick Yetman pelaa seurassa vielä muutaman kuukauden ajan, ennen kuin siirtyy MoDon riveihin.

» Lähetä palautetta toimitukselle