Rauli Uramasta Lukon valmentaja, Erik Hämäläinen lopettaa

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukon uusi päävalmentaja on Rauli Urama. Uraman pesti kettupaitojen peräsimessä on nelivuotinen. Samalla Lukko tiedotti, että yli 1000 liigaottelun veteraani Erik Hämäläinen lopettaa kiekkouransa ja siirtyy valmennushommiin. Lisäksi julkaistiin Lukon akatemian ja valmennuksen pestejä.
lisää

Raumalaisen jääkiekon uudelleensyntyminen
[lue lisää]

Rauli Urama siirtyy Tampereen Tapparan pronssijoukkueen peräsimestä odotetusti takaisin Raumalle. Uraman ja Lukon yhteistyö kestää nyt solmitun sopimuksen mukaan seuraavat neljä vuotta. Päävalmentajan tehtävien lisäksi Urama hoitaa Lukon akatemian valmennuspäällikön tehtäviä.

Samalla Lukko tiedotti, että SM-liigalegenda Erik Hämäläinen päättää pitkän kiekkouransa. Hämäläinen jatkaa kuitenkin Lukon organisaatiossa. "Eepin" sopimus Lukon liigajoukkueen valmennuksessa sekä akatemiassa on mallia 2+2 vuotta.

Lukon valmennuksen ja akatemian muita uusia tulijoita ovat Lukon A-nuoria edelliset kuusi kautta valmentanut Timo Elo liigajoukkueen valmentajana, Risto Rosendahl, jonka tehtäviin kuuluu liigajoukkueen ja akatemian yksilö- ja fysiikkavalmennus, sekä Juha Vuori, jonka tehtäviin kuuluu liigajoukkueen ja akatemian valmennusta ja juniorivalmennuksen koordinointia. Kaikkien kolmen sopimukset ovat 2+2-vuotisia.

Lukon valmennusryhmässä entiseen malliin jatkavat fysioterapeutti ja kuntoutusvalmentaja Mika Kuosmanen sekä maalivahtivalmentaja Ari Moisanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle