Granlund: ”Peli on niin eri asia”

LIIGA / Haastattelu
HIFK sai torstaille kauan kaivatun nimen takaisin kokoonpanoonsa, kun ykkössentteri Mikael Granlund palasi kaukaloon. Lähes kuukauden päivät sivussa ollut hyökkääjätähti väläytti kolmannen erän syötöllään sitä tuttua maagista omaa itseään, mutta pääosin ensimmäinen puolivälierä meni vielä ihmetellessä.

Mikael Granlund ja HIFK eivät olleet omalla tasollaan torstaina. Kolmosketjuun Eero Somervuoren ja Janne Pesosen kanssa istutettu sentteri ei löytänyt koko iltana itseään, vaan harhaili pääosin varjojen mailla. Kolmannessa erässä tullut komea syöttö Toni Söderholmin maaliin antoi kuitenkin lupauksia paremmasta. Lähes kuukauden jatkunut tauko peleistä ei voinut olla näkymättä nuoren sentterin otteissa.

– Peli on niin eri asia kuin treenaaminen, se on täysin selvä asia. Ja tietysti myös hauskempaa, Mikael Granlund aloitti.

Peli-ilo ja hauskuus eivät kuitenkaan välittyneet katsomoon asti. HIFK näytti koko illan hieman tuskastuneelta. Granlundin iltaa värittivät useat aloitukset, joista hänet vaihdettiin pois sekä lukuisat kaatumiset. Luistimien piikkiin tämä ei miehen omien sanojen mukaan mennyt.


HIFK:n konttaaminen pisti Mikael Granlundin irvistämään.
Tomi Hänninen - http://www.chilipictures.fi

– Ei niissä [luistimissa] ollut mitään. Tuommoista vaan sattuu välillä, Granlund hymähti.

Jokerit oli torstaina jokaisella osa-alueella isäntiään parempi. Tiiviisti puolustanut vierailija piti HIFK:n vaarallisimmat aseet visusti pois maalipaikoilta ja viimeisteli itse terävästi, kun paikka aukesi.

– Ei se tietenkään yllättänyt. Kyllä me tiesimme, että Jokerit on hyvä joukkue. Me aiotaan pistää kaikki peliin tohon seuraavaan peliin ”Jaffalaan”, sentteri sanoi päättäväisenä.

» Lähetä palautetta toimitukselle