Lukolle kolme uutta pelaajasopimusta

LIIGA / Uutinen
SM-liigajoukkue Rauman Lukon kauden 2010–2011 joukkue on lähes valmis. Ensi kaudeksi joukkueeseen liittyvät puolustajat Mikko Kuukka ja Jussi Pernaa sekä keskushyökkääjä Jarkko Kauvosaari.

Lukon takalinjoille siirtyy Tampereen Ilveksestä isokokoinen puolustaja Mikko Kuukka. Kuluvalla kaudella puolustaja teki tehopisteet 1+12=13. Kuukka tuo Lukon puolustukseen kokoa ja fyysisyyttä. Taistelijana tunnettu, kiekollisenakin hyvä puolustaja oli tällä kaudella edustamassa Suomea Moskovan EHT-turnauksessa. Maajoukkuepaitaa Kuukka on kantanut myös U18 sekä U20 MM-kisoissa. Kuukan sopimus on kaksivuotinen.

Ilveksestä siirtyy Lukkoon myös keskushyökkääjä Jarkko Kauvosaari. Kuluneen kauden tehopisteiksi keskushyökkääjä saalisti lukemat 14+10=24. Kauvosaari on raumalaisille tuttu pelaaja jo aiemmilta vuosilta. Kauvosaari on tunnettu tinkimättömästä asenteestaan sekä joukkueen eteen pelaamisestaan. Hyvänä aloittajana keskushyökkääjä tuo parannusta tälle osa-alueelle.

Urallaan Kauvosaari on pelannut pääasiassa keskushyökkääjän tontilla, mutta myös molemmissa laidoissa. Lisäksi hän on pelannut menestyksellä edellisissä seuroissaan tarvittaessa myös puolustajana. Kauvosaaren sopimus on kolmivuotinen.

Kolmas kettupaitoihin liittyvä uusi pelaaja on puolustaja Jussi Pernaa. Pernaa on Vaasan Sportissa noussut neljän viime kauden aikana Mestiksen eliittipuolustajien joukkoon. Hän pelasi isossa roolissa Sportin takalinjoilla kaudesta 2005–2006 alkaen. Päättynyt Mestiskausi toi puolustajan tehotilastoon lukemat 8+11=19. Erinomaisesti liikkuva puolustaja tuo myös Lukon pakistoon tarvittavaa kokoa ja voimaa. Pernaan sopimus on kolmivuotinen.

Näiden sopimusten jälkeen Lukolla on 27 pelaajasopimusta tulevalle kaudelle. Raumalaisseura etsii markkinoilta vielä hyökkääjää, puolustajaa sekä maalivahtia.

» Lähetä palautetta toimitukselle